Intrebari frecvente:

Cum fac sa postez un articol pe site?

Pentru a posta un articol pe site este suficient sa va inregistrati in contul de pe site-ul nostru, sa completati datele de contact apoi prin formularul de publicare ne puteti trimite articolul dumneavoastra. Inainte de a redacta articolul este bine sa citi ghidul nostru de redactare. (link)

De ce sa platesc un articol pe site daca il pot posta si gratuit?

Redactarea unui articol pentru un director de articole poate fi o adevarata bataie de cap. Pentru un articol corect si eficient este nevoie de multa documentare, experienta in redactare, timp, aptitudini editoriale s.a. ArticoleSiComunicate.ro va pune la dispozitie posibilitatea ca cineva din echipa noastra sa faca asta pentru dumneavoastra. In felul acesta aveti garantia ca articolul va contine informatiile dorite de dumneavoastra si va respecta cerintele noastre de publicare. Asta inseamna ca va fi vizibil pe site in cel mai scurt timp.

In cat timp apare articolul pe site?

Orice articol pe care il trimiteti pentru publicare este mai intai verificat pentru a vedea daca au fost respectate cerintele noastre de redactare(link). Veti primi un raspuns in maxim 24 de ore de la trimiterea unui articol pentru publicare. In cazul in care optati pentru redactarea unui articol de catre unul din colegii nostri, articolul nu mai trece prin faza de verificare ceea ce inseamna ca durata de aparitie a articolului poate fi mai scurta.

Pot posta articolul si pe site-ul sau blogul meu?

Articolele de pe ArticoleSiComunicate.ro pot fi preluate pe orice alta platforma de comunicare, atata vreme cat metionati sursa si pastrati active link-urile din articol. Mai multe puteti citi in pagina de termeni si conditii (link)

Poate fi sters un articol deja publicat?

In cazul in care doriti sa stergeti un articol deja publicat, aveti posibilitatea de a face lucrul acesta din contul dumneavoastra de acces. De asemenea exista posibilitatea ca noi sa stergem un articol publicat, in cazul in care acesta a fost reclamat pentru incalcarea drepturilor de autor.

Exista posibilitatea de a-mi lasa informatiile de contact pe acest site?

Datele dumneavoastra de contact exista pe pagina dvs de profil. De asemenea, va puteti seta pentru fiecare articol o semnatura in care aveti posibilitatea sa lasati un link catre site-ul dumneavoastra.

Cum pot afla daca articolul meu a fost preluat si pe alt site?

O simpla cautarea pe Google va ajuta sa va dati seama daca articolul dumneavoastra a fost preluat si pe alte site-uri.

Articolul poate fi adaugat in mai mult de o categorie?

Articolul dumneavoastra poate fi incadrat in maxim doua categorii.

Ce restrictii exista in privinta publicarii articolelor?

Principalele reguli de care trebuie sa tineti cont atunci cand doriti sa publicati un articol pe ArticoleSiComunicate.ro sunt detinerea tuturor drepturilor de autor asupra textului pe care il publicati si sa nu faceti trimiteri la site-uri cu continut ilegal. Lista completa a regulilor de postare o gasiti aici.(link termeni si conditii)

Ce fac daca pe site nu exista o categorie pentru articolul meu?

In caul in care ati redactat un articol pentru care nu ati reusit sa gasiti o categorie corespunzatoare in site-ul nostru, ne puteti semnala acest lucru lasandu-ne un mesaj pe adresa de mail contact@articolesicomunicate.ro sau prin formularul de contact disponibil pe site.

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10