Vacanta la ski ceva mai accesibila - cazare in statiunea Dobriniste Vacanta la ski ceva mai accesibila - cazare in statiunea Dobriniste
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: De regula, alegerea vacantei se face in functie de sezon, perioada urmatoare fiind perfecta pentru sejururile la ski sau chiar vacantele in locatii ceva mai exotice. In cazul locatiilor unde domnesc soarele si nisipul fierbinte, preturile sunt destul de piperate, astfel ca nu ne ramane decat sa ne orientam catre zonele mai apropiate de meleagurile noastre. Este evident ca prima optiune este reprezentata de statiunile montane din Romania, insa nu
Publicat pe 30 Oct 2013 09:55:42 de Laur
Categoria: Turism Subcategoria: Sfaturi de vacanta
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


De regula, alegerea vacantei se face in functie de sezon, perioada urmatoare fiind perfecta pentru sejururile la ski sau chiar vacantele in locatii ceva mai exotice. In cazul locatiilor unde domnesc soarele si nisipul fierbinte, preturile sunt destul de piperate, astfel ca nu ne ramane decat sa ne orientam catre zonele mai apropiate de meleagurile noastre. Este evident ca prima optiune este reprezentata de statiunile montane din Romania, insa nu putem neglija nici tari precum Croatia, Austria, Elvetia sau chiar Bulgaria, vecinii nostri ispitindu-ne cu cateva oferte demne de luat in calcul.

Daca ne orientam catre statiunile montane bulgaresti, Bansko pare a fi cea mai populara insa destul de scumpa locatie, preturile la cazare fiind comparabile cu cele platite pentru un sejur in Alpii Austrieci. Alternativa vine din partea statiunii Dobriniste, o localitate situata in imediata vecinatate a orasului Bansko. Desi este mai putin cunoscuta de catre turistii din Romania, Dobriniste se bucura de aceleasi peisaje superbe intalnite in statiunea Bansko, Muntii Pirin fiind de o frumusete molipsitoare.
Nu doar pozitionarea perfecta este avantajul acestei statiuni ci si bazele sportive locale, numeroasele partii amenajate pe versanti precum Pirin sau Rila si chiar spatiile de cazare extrem de accesibile. Nu veti regasi hoteluri de cinci stele insa va puteti bucura cu oferte de cazare la standarde occidentale, preturile pentru sejururi la ski in Bulgaria fiind chiar mai accesibile decat cele practicate de hotelierii de pe Valea Prahovei.

Unde ne cazam in statiunea Dobriniste?
Pozitionarea acestei statiuni intr-o zona foarte linistita, inconjurata de munti si paduri de foioase, a facilitat construirea unor hoteluri cu adevarat impresionante. Nu discutam despre luxozitate dusa la extrem ci despre ansamble hoteliere cu o arhitectura unica in aceasta pare a Europei.

Hotel Makedonska Kruchma - 3*
Daca aveti curiozitatea de a cauta si mai multe informatii despre acest hotel, veti remarca cu siguranta parerile foarte bune avute de turistii care au optat pentru un sejur la ski Bulgaria in statiunea Dobriniste. Hotelul Makedonska Kruchma se remarca datorita stilului sau traditional, intreaga cladire fiind amenajata in urma unei arhitecturi bulgaresti. Camerele sunt dotate cu echipamente eletronice de ultima generatie, aveti acces la internet prin wi-fi si posibilitatea apelarii la serviciul de room service 24/24.
Printre facilitatile generale ale hotelului vom enumera prezenta unui mini-bar in sala de receptie, a unui restaurant in care se pot servi preparate cu origini bulgaresti sau sarbesti, spatii dedicate spa-ului sau fitnesului cat si parcare subterana sau locuri de joaca pentru copii. Un plus al acestui hotel este reprezentat si de pozitionarea intr-o locatie selecta a statiunii, accesul catre statiunea Bansko sau alte partii din zona realizandu-se cu masina persoanala sau mijloacele de transport in comun.

Hotel Valentino 2 - 3*
Intreaga statiune Dobriniste este dominata de liniste insa locatia aleasa de dezvoltatorul hotelului Valentino 2 este una de o liniste profunda. Un spatiu excelent pentru cei care doresc sa stea departe de agitatia cotidiana, Hotelul Valentino 2 este excelent pentru viitoarea voastra vacanta de Craciun sau Revelion. In imprejurimi puteti admira Muntii Pirin in toata splendoarea lor, va puteti bucura de zapada din belsug, iar daca sunteti pasionati de sporturile de iarna, puteti opta oricand pentru o escapada pe partiile din zona.
Facilitatile hotelului chiar sunt de 3*, camerele fiind amenajate cu mult bun gust, personalul este mai mult decat ospitalier in timp ce pretentiosii se pot delecta cu preparate autohtone si bauturi rafinate in cadrul restaurantului principal. De asemenea, aveti parte de parcare inclusa in pachete de ski Bulgaria, acces la spa si fitnes precum si posibilitatea comandarii de tickete privind spectacolele din statiune si imprejurimi.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Laurentiu Iancu 
Membru din: 07 Oct 2013 11:32:25

Despre autor:

Articole publicate: 5
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10