Fiecare familie trebuie sa aiba un cort Fiecare familie trebuie sa aiba un cort
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Suntem in luna august, iar vacantele cu cortul, fie ele lungi sau scurte sunt foarte populare, mai ales pentru familiile care apreciaza costurile scazute ale acestor vacante si care iubesc natura in locul betoanelor si aglomeratiei din statiunile cosmopolite. Azi putem sa ne punem pe plaja din Vama Veche, iar peste cateva zile sa ne montam cortul pe o pajiste montana, sau in orice alta locatie preferata. Frumusetea vacantelor cu cortul este ca nu
Publicat pe 23 Aug 2013 16:02:20 de Cristina
Categoria: Turism Subcategoria: Sfaturi de vacanta
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


cortSuntem in luna august, iar vacantele cu cortul, fie ele lungi sau scurte sunt foarte populare, mai ales pentru familiile care apreciaza costurile scazute ale acestor vacante si care iubesc natura in locul betoanelor si aglomeratiei din statiunile cosmopolite. Azi putem sa ne punem pe plaja din Vama Veche, iar peste cateva zile sa ne montam cortul pe o pajiste montana, sau in orice alta locatie preferata. Frumusetea vacantelor cu cortul este ca nu depinzi de o cazare, intr-un singur loc, pe care o platesti indiferent daca sederea este placuta sau nu, ca nu trebuie sa platesti sume exorbitante, ca poti sa iti alegi vecinii, daca este cazul, si ca nimic nu te poate impiedica sa te instalezi acolo unde iti doresti.

Toate astea suna foarte bine, insa, in primul rand, trebuie sa iti cumperi un cort pentru a te bucura de toate aceste facilitati. Cu cortul poti sa mergi fie singur, fie insotit de familie sau prietenii apropiati. Aceste tipuri de vacante sunt potrivite pentru acele persoane care sunt dispuse sa lucreze in echipa, sa colaboreze, pentru ca, trebuie sa recunoastem, este nevoie de putina munca pentru intretinere si prepararea mancarii, asta in cazul in care nu alegeti sa va deplasati la cel mai apropiat restaurant pentru servirea mesei.

Oricum ar fi, este extrem de placut sa ai “casuta” ta pe care sa o poti lua in spinare si sa te asezi oriunde crezi ca e mai bine si iti place. Iar in functie de modul in care iti place sa calatoresti, cortul trebuie sa fie suficient de mare incat sa iti asigure spatiul necesar pentru fiecare persoana. Daca esti mai singuratic si iti place sa calatoresti solo atunci cortul pentru o persoana este suficient pentru tine. Insa daca ai si familia cu tine sau persoana iubita, atunci ai nevoie de un cort mai mare, in care sa va incapa pe toti.

Cele mai mari corturi disponibile in magazinul Northland, care este specializat in echipamente pentru astfel de vacante, au capacitatea maxima de 6 persoane, insa fara a face rabat de la confort si calitate, sau intimitate. Alegeti cortul potrivit pentru voi si nu veti regreta alegerea facuta. Apoi alegeti si cateva accesorii necesare pentru aceste vacante cu cortul, din acelasi magazin.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Cristina Onea 
Membru din: 18 Jun 2013 15:06:41

Despre autor:

Articole publicate: 26
Scoring autor: ?

imageAsselione
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 08.01.2020

imageFundatiaJOYO
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 08.01.2020

imageAsselione
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 07.01.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10