Descopera Iordania - o tara pasnica ce poate fi vizitata in orice anotimp Descopera Iordania - o tara pasnica ce poate fi vizitata in orice anotimp
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Iordania este o tara araba din Orientul Apropiat plina de istorie si frumuseti naturale unde poti sa ai parte atat de relaxare la Marea Moarta sau Marea Rosie dar si de o aventura de neuitat in desert. Fiind situata la Est de raul Iordan, aceasta este o tara cu un climat placut ce poate fi vizitata in orice anotimp. In timpul iernii se pot face tratamente la Marea Moarta in centre SPA de lux dar si bai pentru cei dornici sa pl
Publicat pe 27 Oct 2014 09:17:41 de voyager
Categoria: Turism Subcategoria: Locuri de vizitat
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


IordaniaIordania este o tara araba din Orientul Apropiat plina de istorie si frumuseti naturale unde poti sa ai parte atat de relaxare la Marea Moarta sau Marea Rosie dar si de o aventura de neuitat in desert. Fiind situata la Est de raul Iordan, aceasta este o tara cu un climat placut ce poate fi vizitata in orice anotimp. In timpul iernii se pot face tratamente la Marea Moarta in centre SPA de lux dar si bai pentru cei dornici sa pluteasca in apele sarate.

Pasionatii de aventura pot practica pe tot parcursul anului o varietate de sporturi de apa in statiunea Aqaba de la Marea Rosie, ce gazduieste unul dintre cele mai frumoase recife de corali din lume. Avand in vedere ca Aqaba este zona de comert liber turistii pasionati de shopping pot cumpara suveniruri, condimente, cafea cu cardamon, bijuterii din aur si argint la preturi considerabil mai mici decat in Romania. 

Turistii romantici pot vizita corturile beduinilor, sa se plimbe cu camilele sau cu jeep-uri 4x4 si chiar sa petreaca o noapte in faimosul desert Wadi Rum.

Iordania este cunoscuta in principal datorita Petrei, uimitorul oras antic trandafiriu sculptat in stanca de munte construit de catre nabateeni acum peste 2000 de ani. Petra este una dintre cele 7 noi minuni ale lumii si face parte din patrimonial mondial UNESCO.

De asemenea se pot vizita partile nordice ale tarii - Jerash-ul cu ruinele sale romane foarte bine conservate, capitala Amman, orasul mozaicurilor Madaba sau Castelul Ajlun.

Descopera o lume plina de mister si ospitalitatea localnicilor intr-un circuit complex in Iordania ce dureaza 9 zile. Se poate opta si pentru pelerinaje in Iordania unde se viziteaza Locul Botezarii Domnului de la Raul Iordan, Muntele Nebo unde se presupune ca a fost inmormantat Moise si alte centre religioase.  De asemenea cei dornici de plaja, mare si soare pot petrece pentru un sejur la Marea Moarta indiferent de anotimp.


Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Turism Voyager 
Membru din: 23 Oct 2014 09:50:49

Despre autor:
Agentia de turism touroperatoare Voyager activeaza pe piata de peste 9 ani de zile si este specializata in organizarea de circuite si sejururi in destinatii exotice precum: Iordania, Israel, Egipt, Tunisia, Thailanda, China si India. La cerere se poate organiza o vacanta de neuitat in orice colt al lumii si chiar circuite complexe la cele mai bune preturi.

Articole publicate: 1
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10