Ce hotel am ales cand am fost in Bucuresti Ce hotel am ales cand am fost in Bucuresti
Rated 5/5 bazat pe 5 voturi
Product description: Bucurestiul este capitala Romaniei si ca orice capitala care se respecta, este plin de hoteluri: de la 2 stele pana la 5 stele. Daca faci parte din categoria oamenilor cu bani, care isi pot permite si doresc sa fie rasfatati alegerea perfecta ar fi un hotel de 4 stele sau de 5 stele (spre exemplu Marriott, Intercontinental), unde preturile sunt totusi pe masura serviciilor. Daca esti in cautarea unui loc in care sa stai, va sfatuim sa
Publicat pe 16 Aug 2016 06:07:46 de HotelBucuresti
Categoria: Turism Subcategoria: Hoteluri
Acorda o nota acestui articol:
10.
0


Bucurestiul este capitala Romaniei si ca orice capitala care se respecta, este plin de hoteluri: de la 2 stele pana la 5 stele.

Daca faci parte din categoria oamenilor cu bani, care isi pot permite si doresc sa fie rasfatati alegerea perfecta ar fi un hotel de 4 stele sau de 5 stele (spre exemplu Marriott, Intercontinental), unde preturile sunt totusi pe masura serviciilor.

Daca esti in cautarea unui loc in care sa stai, va sfatuim sa evitati pe cat posibil hotelurile de 2 stele sau hotelurile care nu au mai facut renovari de foarte mult timp.

Alegerea ideala pentru un buget mediu, fie ca vorbim despre excursie sau despre intalniri de afaceri o reprezinta un hotel de 3 stele care sa va ofere facilitati perfecte pentru anul 2016: internet, baie proprie, televizor si loc de parcare.

De curand am cautat pe internet „hotel Bucuresti”, iar oferta a fost destul de ampla. Navigand am dat peste un hotel care mi s-a parut interesant mai ales datorita faptului ca a fost renovat in urma cu aproximativ 1-2 ani si anume Hotelul Corvaris.

Amplasarea lui nu este tocmai centrala, aflandu-se in sectorul 4, pe Soseaua Oltenitei la vreo 2km de intrarea in Popesti-Leordeni in cartierul Berceni.

De cand am calcat pragul hotelului, mi-am dat seama ca oamenii astia chiar voiau sa ofere calitate: design-ul modern de la intrare imi dadea impresia ca sunt intr-un hotel de 4 stele, si chiar ar fi fost daca ar fi avut piscina.

Mi-a placut ca toate camerele sunt dotate cu TV LCD, au telefon (desi prefer smartphoneul meu, nu stii cand ai nevoie), minibar, internet wireless (mai trebuie lucrat un pic la semnal, dar s-a miscat per total ok), climatizare, baie proprie cu dus, parcare privata gratuita si roomservice-ul era nonstop.

Alta chestie care mi-a placut la Corvaris a fost faptul ca au propriul restaurant (unde mancarea chiar e foarte buna!), iar seara am fost la o noapte incendiara de Karaoke pe terasa lor unde voia buna si distractia au fost la ele acasa.

Va recomand cu drag acest hotel, eu unul m-am simtit excelent, iar pe viitor cand mai trebuie sa ma intalnesc cu clienti in Bucuresti voi apela cu siguranta la serviciile lor, mai ales ca preturile nu sunt deloc piperate pentru calitatea serviciilor oferite.

Acorda o nota acestui articol:
10
,0


Recomandari:


Despre autor:

George Filip 
Membru din: 16 Aug 2016 05:55:38

Despre autor:
Situat in sectorul 4 al Bucurestiului, Hotelul Corvaris ofera facilitati excelente de cazare la preturi exceptionale. Hotel Bucuresti 3 Stele.

Articole publicate: 1
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10