Statiunea Moeciu este comparata cu Austria de catre turisti Statiunea Moeciu este comparata cu Austria de catre turisti
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Atunci cand vrem sa plecam in vacanta, cu siguranta toti ne dorim sa alegem o destinatie unde sa avem parte de momente frumoase de care sa ne putem aminti mult timp, sa ne relaxam si sa venim acasa cu bateriile incarcate si odihniti. O asemenea locatie poate fi statiunea Moeciu. Aceasta s-a reinventat in ultimii ani si tot mai multi turisti care trec pe acolo sustin ce este o statiune care merita vizitata si se poate compara lejer cu st
Publicat pe 25 Jan 2013 12:42:49 de cazaremoeciu
Categoria: Turism Subcategoria: Destinatii
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Atunci cand vrem sa plecam in vacanta, cu siguranta toti ne dorim sa alegem o destinatie unde sa avem parte de momente frumoase de care sa ne putem aminti mult timp, sa ne relaxam si sa venim acasa cu bateriile incarcate si odihniti. O asemenea locatie poate fi statiunea Moeciu. Aceasta s-a reinventat in ultimii ani si tot mai multi turisti care trec pe acolo sustin ce este o statiune care merita vizitata si se poate compara lejer cu statiunile montane din Austria. Acest lucru este imbucurator pentru proprietarii unitatilor de cazare si a afaceristilor din zona dar si pentru noi toti desigur.

Multe voci nemultumite spun ca nu stim sa facem turism sau ca preturile sunt exagerate si conditiile de cazare/ masa lasa de dorit. Nu este insa si cazul statiunii Moeciu. Majoritatea celor care au fost in vacanta aici sunt multumiti atat de preturile de cazare Moeciu cat si de celelalte servicii. In primul rand, imprejurimile sunt deosebite, spun cele mai multe voci. Este adevarat ca este un factor important pentru orice destinatie de vacanta insa primordiale sunt conditiile de care avem parte intr-un sejur, spun eu.

In statiunea Moeciu aveti posibilitatea sa gasiti cazare in aceasta perioada incepand cu tariful de 90 lei/ noapte/ camera ( asta in cazul unei unitati clasificata la 2 sau maxim 3 margarete unde conditiile sunt destul de modeste) si poate ajunge pana la 450-500 lei/ noapte/ camera (in cazul unor locatii mai sofisticate care va pun la dispozitie tot felul de facilitati pe care in nici un caz nu le veti gasi la unitatile de cazare de 2 sau 3 margarete). 

Zona in care este situata statiunea Moeciu este ideala pentru vizitarea obiectivelor turistice ca si Castelul Bran, Cetatea Rasnov, Pestera Fundata, Cheile Dumbravicioarei si multe altele.  Avem locuri foarte frumoase in Romania si indraznesc sa spun ca statiunea Moeciu este chiar superioara Austriei din punct de vedere al privelistilor minunate pe care le detine.


Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Moeciu Cazare 
Membru din: 25 Jan 2013 12:17:16

Despre autor:
cele mai bune oferte

Articole publicate: 1
Scoring autor: ?

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageAsselione
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 08.01.2020

imageFundatiaJOYO
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 08.01.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10