Oferte promotionale in luna ianuarie in Busteni! Oferte promotionale in luna ianuarie in Busteni!
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Chiar daca au trecut si sarbatorile de iarna, unii dintre voi probabil nu ati apucat sa plecati la munte, fie ca ati preferat sa stati acasa cu familia si prietenii, fie ca nu ati avut posibilitatea sau doar ati asteptat sa scada tarifele imense care s-au practicat pe toata perioada lunii decembrie! Daca nu v-ati pierdut speranta ca veti ajunge la munte iarna aceasta, bine ati facut! Ei bine, vin cu vesti bune! In luna ianuarie, mai p
Publicat pe 10 Jan 2013 21:46:20 de cazarebusteni
Categoria: Turism Subcategoria: Destinatii
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Chiar daca au trecut si sarbatorile de iarna, unii dintre voi probabil nu ati apucat sa plecati la munte, fie ca ati preferat sa stati acasa cu familia si prietenii, fie ca nu ati avut posibilitatea sau doar ati asteptat sa scada tarifele imense care s-au practicat pe toata perioada lunii decembrie! Daca nu v-ati pierdut speranta ca veti ajunge la munte iarna aceasta, bine ati facut!

Ei bine, vin cu vesti bune! In luna ianuarie, mai precis la sfarsitul lunii ianuarie si toata luna februarie, proprietarii unitatilor de cazare Busteni au decis sa scada tarifele si sa ofere iubitorilor de munte oferte promotionale de cazare. Astfel daca tariful pentru o noapte de cazare la o unitate de 3 stele din statiunea Busteni era pana acum aproximativ 150 lei, incepand cu data de 20 ianuarie veti putea gasi cazare la tariful de doar 100 lei/noapte (sau poate si mai putin, asta depinde de cat de bine cautati ofertele pe internet).

Ca sa nu dati gres si sa ajungeti acolo incantati doar de tarif iar unitatea de cazare sa nu fie pe placul dumneavoastra, intrati pe site-urile gratuite ce se ocupa cu promovarea turismului si acolo veti avea posibilitatea sa vizualizati cam toate unitatile din statiunea Busteni si sa aflati o multime de informatii folositoare despre fiecare in parte (poze, tarife, promotii, numere de contact, impresii ale fostilor turistii ce le-au calcat pragul). De obicei pozele afisate sunt reale insa ar fi bine sa cautati si cateva recenzii despre unitatea de cazare aleasa!

Perioada ofertelor promotionale din Busteni este ideala, zic eu. Iarna inca nu are de gand sa ne paraseasca, ninsoarea nici atat, deci e momentul perfect sa plecati la schi! Exista pachete de 4 zile/3nopti la o pensiune de 3 stele din statiunea Busteni cu mic dejun inclus la pretul de 350 lei/sejur/persoana. Eu zic sa accesati acum paginile de internet si sa va rezervati locul binemeritat la munte! Vacanta placuta!

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Busteni Cazare 
Membru din: 10 Jan 2013 11:10:59

Despre autor:

Articole publicate: 1
Scoring autor: ?

imageAsselione
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 08.01.2020

imageFundatiaJOYO
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 08.01.2020

imageAsselione
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 07.01.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10