Oferte de Paste pe litoral in statiunea Eforie Nord Oferte de Paste pe litoral in statiunea Eforie Nord
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Pana acum ati petrecut sarbatorile Pascale acasa alaturi de familie si cei dragi? Anul acesta vreti sa va relaxati in aceasta perioada departe de casa? Daca raspunsul este da, atunci luati in considerare petrecerea unui sejur de Paste la malul Marii Negre. Vorbiti cu membrii familiei sau cu prietenii dragi si organizati-va vacanta perfecta. In statiunea estivala din sudul litoralului, Eforie Nord, gasiti cele mai bune oferte de cazare p
Publicat pe 15 Feb 2013 11:19:47 de cazareeforienord
Categoria: Turism Subcategoria: Destinatii
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Pana acum ati petrecut sarbatorile Pascale acasa alaturi de familie si cei dragi? Anul acesta vreti sa va relaxati in aceasta perioada departe de casa? Daca raspunsul este da, atunci luati in considerare petrecerea unui sejur de Paste la malul Marii Negre. Vorbiti cu membrii familiei sau cu prietenii dragi si organizati-va vacanta perfecta. In statiunea estivala din sudul litoralului, Eforie Nord, gasiti cele mai bune oferte de cazare pentru perioada sarbatorilor de Paste. Trebuie doar sa cautati cu atentie unitatea de cazare care vi se potriveste iar in schimbul unui avans modic va veti asigura locul de cazare la mare.

Eforie Nord este o statiune foarte frumoasa si linistita ce ofera turistilor o multime de posibilitati de recreere si distractie. Restaurantele de pe faleza marii ce ofera peisaje superbe, terasele cochete din centrul statiunii sau cluburile de noapte, toate sunt menite pentru ca dumneavoastra sa petreceti cele mai frumoase vacante pe litoral. Posibilitatile de cazare Eforie Nord sunt diverse, astfel ca puteti opta pentru cazare intr-o vila/ pensiune de diferite clasificari, apartamente sau garsoniere si hoteluri de 2, 3 sau 4 stele. Tariful pentru o noapte de cazare la o pensiune de 3 margarete in perioada sarbatorilor de Paste poate incepe de la 90 lei/ noapte/ camera. Exista insa foarte multe pachete promotionale pe internet care va ofera cazare si masa la tarife foarte mici si foarte avantajoase.

Daca vremea va fi frumoasa, va puteti relaxa la o plimbare de-a lungul falezei sau chiar pe plaja. Pentru cei mici exista parcuri de distractie menite sa ii faca fericiti. Statiunea Eforie Nord satisface toate gusturile acestea dispunand de posibilitati de distractie atat pentru cei mai in varsta cat si pentru cei tineri. Va puteti rasfata cu mancaruri traditionale sau cu specific mediteranean, intr-unul din restaurantele renumite in statiune pentru serviciile de masa excelente pe care le ofera sau puteti savura un pahar cu vin ascultand muzica live.

In cazul in care v-a incantat ce v-am spus in randurile de mai sus, rezervati-va din timp locul de cazare in statiune pentru a prinde cele mai avantajoase oferte!


Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Cazare Eforie Nord 
Membru din: 15 Feb 2013 11:11:47

Despre autor:

Articole publicate: 1
Scoring autor: ?

imageAsselione
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 08.01.2020

imageFundatiaJOYO
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 08.01.2020

imageAsselione
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 07.01.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10