BlueBay Contabilitate lanseaza programul de facturare KontaBill BlueBay Contabilitate lanseaza programul de facturare KontaBill
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Pe data de 6 August, 2013 firma BlueBay Contabilitate lanseaza programul de facturare KontaBill, disponibil online. Acesta a fost dezvoltat pentru a permite mobilitate utilizatorilor programelor de facturare si gestionarilor de facturi si incasari, in firme. Acestia pot beneficia de tehnologia cloud computing, deoarece KontaBill poate fi accesat de pe orice calculator conectat la internet, fara sa fie nevoie de inregistrarea unor software-uri sup
Publicat pe 07 Aug 2013 14:36:22 de KontaBill
Categoria: Stiri Subcategoria: Politica
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Pe data de 6 August, 2013 firma BlueBay Contabilitate lanseaza programul de facturare KontaBill, disponibil online. Acesta a fost dezvoltat pentru a permite mobilitate utilizatorilor programelor de facturare si gestionarilor de facturi si incasari, in firme. Acestia pot beneficia de tehnologia cloud computing, deoarece KontaBill poate fi accesat de pe orice calculator conectat la internet, fara sa fie nevoie de inregistrarea unor software-uri suplimentare in calculator.


Programul de facturare permite emiterea de documente de tip: facturi proforme, facturi fiscale, facturi storno, chitante, avize de insotire a marfii; inregistrarea bazelor de date pentru produse si clienti si administrarea acestora, emiterea de rapoarte specifice si sistematizate in functie de operatiunile efectuate in program, sistem avansat pentru siguranta datelor, grafice cu situatia facturilor emise si a incasarilor inregistrate atat prin chitante cat si prin transfer bancar.


Administrarea programului de facturare este foarte simpla. Utilizatorii beneficiaza de o interfata usor de utilizat, intuitiva. Pasii importanti pentru utilizarea programului sunt insotiti de mesaje de ajutor, pentru ca un utilizator recent inregistrat sa se familiarizeze cat mai usor cu sistemul de functionare al programului.


KontaBill este disponibil in trei variante sub forma de pachete de utilizare: Gratuit, Standard, Premium. In Pachetul Gratuit utilizatorul acceseaza si dispune de cele mai importante functii ale programului, fara sa plateasca nimic. In Pachetul Standard utilizatorul poate accesa o gama mai larga din functiile programului prin intermediul unui abonament lunar. Abonamentul poate fi achitat prin PayPal sau prin transfer bancar. In al treilea pachet, Pachetul Premium, utilizatorul are acces la toate optiunile programului, fara limitari. Pentru Pachetul Premium exista plata unui abonament lunar care poate fi achitat prin PayPal sau transfer bancar.


Pentru fiecare cont nou-creat, utilizatorul beneficiaza de 30 de zile de testare fara niciun cost, avand la dispozitie toate functiile programului, din pachetul Premium.


Bonus pentru clientii BlueBay Contabilitate.

Fiecare client al BlueBay Contabilitate primeste acces in Pachetul Premium, fara niciun cost suplimentar.


Pe termen lung, KontaBill isi doreste sa atraga un numar cat mai mare de utilizatori carora sa le ofere cel mai simplu si intuitiv program de facturare, inteligent si usor atat de accesat de pe orice tip de dispozitiv mobil.


Despre KontaBill

KontaBill - programul de facturare online, simplu de utilizat, rapid, disponibil oriunde.


Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Soft KontaBill 
Membru din: 07 Aug 2013 10:19:01

Despre autor:
KontaBill.ro este programul de facturare online cu interfata usor de administrat, fara programe de instalat in calculator plus sistem SMART de gestiune a informatiilor.

Articole publicate: 4
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10