Vanatoarea de comori continua sa atraga! Vanatoarea de comori continua sa atraga!
Rated 5/5 bazat pe 2 voturi
Product description: Premiul de 20.000 de euro este o surpriza foarte placuta, pe care fiecare dintre noi ar avea cum sa il foloseasca. Multi dintre participantii la concursul “Vanatoarea comorii de cumparaturi Lyoness”, au avut deja ocazia sa se bucure de aceasta surpriza extraordinara. Vanatoarea comorilor, concurs organizat la nivel european, continua sa se desfasoare in ritm alert si ofera fiecarui membru Lyoness sansa de a castiga un premiu important in ban
Publicat pe 22 Apr 2013 19:16:59 de
Categoria: Stiri Subcategoria: General
Acorda o nota acestui articol:
10.
0


Premiul de 20.000 de euro este o surpriza foarte placuta, pe care fiecare dintre noi ar avea cum sa il foloseasca. Multi dintre participantii la concursul Vanatoarea comorii de cumparaturi Lyoness”, au avut deja ocazia sa se bucure de aceasta surpriza extraordinara. Vanatoarea comorilor, concurs organizat la nivel european, continua sa se desfasoare in ritm alert si ofera fiecarui membru Lyoness sansa de a castiga un premiu important in bani. Pana la finalul concursului, mai sunt programate opt extrageri lunare, precum si tombola anuala organizata la finalul concursului, in cadrul carora Lyoness va acorda premii in valoare  totala de 2.000.000 de euro. Toate persoanele interesate au inca posibilitatea de a se inscrie in concurs.

Modul de organizare si desfasurare al concursului este foarte simplu. Scopul participantilor este de a colecta un numar cat mai mare de cheite virtuale, care pot fi obtinute prin diferite modalitati: facand cumparaturi la firmele partenere Lyoness, recomandand Lyoness catre prieteni si prin solutionarea jocului saptamanal de testare a abilitatilor si cunostintelor despre Lyoness, care poate fi accesat pe portalul online al concursului (www.lyoness.net/key).

Incepand cu data de 04.03.2013, lunar pot fi colectate pana la patru chei prin intermediul jocului „Coin Rush“ disponibil pe pagina Facebook a Lyoness. Ca rasplata speciala, in momentul inscrierii la concursul cu premii Lyoness, primiti prima dumneavoastra cheie. Cine aduna cu spor, va avea de castigat, deoarece cu cat este mai mare numarul de chei din contul dumneavoastra, cu atat va creste sansa de a castiga un premiu.

In primele patru luni, campania Lyoness s-a bucurat de un real succes. Pana in prezent, au fost oferite premii in valoare de 500.000 de euro, iar patru norocosi castigatori au primit premiul cel mare in valoare de 20.000 de euro fiecare. Acestia sunt dovada vie a faptului ca Lyoness nu ofera doar „bani inapoi la fiecare cumparatura“, ci si posibilitatea de a castiga premii atractive. Campania de cumparaturi este un succes si pentru Lyoness. Ideea comunitatii de cumparatori a fost promovata si prin acest intrument, care ce a oferit posibilitatea de a atrage noi membri si firme partenere. In acelasi timp, membrii existenti in Lyoness sunt motivati sa isi intensifice eforturile de cumparare si valorificarea cardului de Cashback.

 

In atentia celor care sunt interesati sa participe la acest concurs cu premii: asemenea calitatii de membru Lyoness si participarea la concursul Comoara Cumparaturilor este gratuita. „Cashback“ la fiecare cumparatura – posibil in prezent la peste 29.000 de firme partenere din 43 de tari din intreaga lume reprezinta o metoda simpla de a face economii in viata de zi cu zi.

Acorda o nota acestui articol:
10
,0


Recomandari:


Despre autor:

Seo Lyoness 
Membru din: 14 Mar 2013 13:45:33

Despre autor:

Articole publicate: 10
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10