Previziunile marelui cunoscator anonim 2016-2025 Previziunile marelui cunoscator anonim 2016-2025
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Anul 2016: Vor fi mai multe previziuni a mai multor prevazatori in vara anului 2016, mai precis, august 20. Toti cacaciosii vor crede, mai putin unul.Anul 2017: Se anunta unul tumultuos. Oamenii nu vor mai avea zahar la cafea. Felicitari celor care o beau fara. O noua trupa de muzica se va infiinta, si va avea un impact mondial. La un spital de nebuni, toti nebunii vor evada, din moment ce si conducerea este nebuna. Se va ridica un om bogat la sa
Publicat pe 13 May 2016 14:50:23 de Taranul
Categoria: Stiri Subcategoria: General
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Anul 2016: Vor fi mai multe previziuni a mai multor prevazatori in vara anului 2016, mai precis, august 20. Toti cacaciosii vor crede, mai putin unul.

Anul 2017: Se anunta unul tumultuos. Oamenii nu vor mai avea zahar la cafea. Felicitari celor care o beau fara. O noua trupa de muzica se va infiinta, si va avea un impact mondial. La un spital de nebuni, toti nebunii vor evada, din moment ce si conducerea este nebuna. Se va ridica un om bogat la saracie. Se vor impune mai multe legi, care nu sunt de folos nimanui, doar sa fie.

Anul 2018: Miron isi va pune viteza de internet de 200 mbps. In Romania se vor petrece lucruri importante, la nivel psihic. Oamenii vor innebuni de-a dreaptul. De asemenea, si la nivel socio-geopolitic-planetar-universal-galaxian. Oamenii politici vor avea un prim contact cu oamenii politici ai Marii Familii galaxiene. Cei din Marea Familie Galactica vor rade de oamenii nostri politici, din cauza ca toti din Romania ar fi putut duce bine, dar grosul tot la ei trage.

Anul 2019: Va ploua puternic in data de 1 ianuarie (se schimba clima, pentru cei care nu au stiut). Vasile isi va pune nitro la carut. Cei cu putere vor imparti puterea, evident cu cei puternici. Facebook va avea 10 miliarde de utilizatori, avand in vedere ca suntem doar 7 si ceva pe glob, mentionand ca si cei din Familia Galactica vor incepe sa isi faca cont. Femei goale cu duzina pe Facebook (vor fi mai mult, decat acum). Se va ridica un mare om prevazator. Toate ce le va zice, le va nimeri din bulan, si toti vor crede chiar si cel care nu a crezut, din 2016.

Anul 2020: Un an frumos, legat de prietenii, pana intervine pacanelele. Un astrolog faimos isi va prezice moartea, si se va arunca de pe bloc. Un an presarat cu floricele. Se va descoperi un munte mare. Cel mai mare vulcan din Italia, va erupe in anul 2021, dar previziunea se face in 2020, ca sa fie cu noroc.

Anul 2021: Va fi o schimbare politica mondiala. Cei inzestrati cu puteri paranormale vor fii alesii anului. Covrigul se va rupe in doua, si tot cel bogat va manca amandoua bucati. In acest an, femeile vor incepe sa umble goale pe strada, fara rusine. Vor face sex in Mc'Donalds, in timp ce mananca. Vor fi si reclame in aceasta chestiune. Se va numi din Mc'Donalds, Orgi'Machs. Se va descoperi o alta gaura de la macaroana, care a fost tot timpul sub nasul nostru (da vezi, prostii). Un vechi prieten de-al meu, rusul care a inventat linia in 2009, va veni cu o inventie nemaipomenita, un tonomat de muie la buzunar.

Anul 2022: Cei care isi cauta un loc de munca, sa nu mai caute, sa astepte pana in 2023, nu se va intampla nimic. Cei din Familia Galactica isi vor intensifica eforturile. Paine si apa, vor cadea din ceruri. Tot ceea ce trebuie sa faca omul obisnuit, e sa le culeaga. Dar vor fi si profituri, care vor pune sechestru pe asa ceva, avand in vedere ca painea si apa ce cade din ceruri va tine timp de un secol (ascultati-ma, ca am dreptate, aduceti care cum aveti toti banii, sa fac si eu o avere).

Anul 2023: Aici cei cu locurile de munca, vor avea o dezamagire. Nu se gaseste nici anul asta. Si chiar daca se gaseste, tot acelasi salar. Ca in anul 2016. Nu va faceti probleme, sistemul si guvernul au tot aceleasi planuri. O noua tehnologie va aparea pe piata, aceasta tehnologie va fi visul fiecarui om. Prostituatele robot. Care mai de care. Rosia, o leguma foarte buna, va fi gratis. (ca prietenul meu cum a zis, mai demult rosia a fost considerata fruct, da vezi tu vremurile se schimba, si acum e o leguma). Zborul spatial va fi de domeniul trecutului. Vom zbura galaxian. Ne vom intalni cu o planeta asemanatoare cu a noastra, cu acelasi sistem de subjugare, si doar atunci ne vom da seama, cat de prosti am fost tot timpul. Desigur, guvernele ambelor parti vor zice ca a fost in beneficiul nostru (cat de prost sa fii?).

Anul 2024: Anul schimbarilor. Nu va mai exista alcool. In Rusia si Romania, panica mare. Batranii vor fi obligati sa consume droguri. La inceput, se vor sfii, si apoi vor vedea ca este singura cale. Tot in Romania, va aparea alesul neamului, care se va putea droga cu toate drogurile, si sa nu aiba nimic. Va fi ales si presedinte. Fotbalul din Romania va fi recunoscut pe plan mondial si cel universal, ca au facut tot ce au putut. O echipa noua va rasari, si toti idiotii vor juca. Pana in 2026, vor castiga ultimul loc din campionat, a doua oara consecutiv, o performanta nemaivazuta. Si pentru cei care joaca la loto, in acest an, veti castiga sigur marele premiu, daca jucati urmatoarele numere: 6,3,5,2,4,1. (pentru cei necunoscatori, 1,2,3,4,5,6, mergem la un meniu ceva, ca v-am dat pontul). Vor fi doua saptamani intuneric, si o luna ziua, evident, numai in Romania.

Anul 2025: Se va instaura monarhia in Romania. Populatia vazand ca nu e cale de a razbi cu democratia, vor prefera sa fie condusi de un cavaler alb, pe un cal negru. Regele va schimba tot in tara. Si, in sfarsit, Comunitatea Galatica, Marea Familie, vor veni sa isi faca sediul in Romania. Totul va fi schimbat. Vor veni cu navele, si vor ateriza pe aeroport. Toti de pe Pamant, vor veni si vor vedea navele. Primul care va iesi in cale, extraterestrilor, va fi un curier de pizza, si ei o vor lua ca pe un semn bun.

Apropos, Miron este vecinul meu nevazator.

Mesaj de incheiere:

Dragilor, toate acestea, se vor intampla, fie ca va place, fie ca nu, mie tot mi se rupe. Sa fie intr-un ceas bun.

Autori: O.I.Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Moldovan Ionut 
Membru din: 13 May 2016 14:19:20

Despre autor:
Sunt un baiat de nota zece.

Articole publicate: 1
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10