Deratizare profesionala in Bucuresti Deratizare profesionala in Bucuresti
Rated 5/5 bazat pe 1 voturi
Product description: Deratizarea este un serviciu presat de firmele specializate in oferirea de servicii DDD (deratizare, dezinsectie, dezinfectie). Acest proces de deratizare este unul de combatere a razatoarelor sau de preventie. Este executat prin intermediul a mai multe metode, alese in concordanta cu gradul de contaminare, dar si in functie de scopul executiei. Firma de deratizare din Bucuresti In Bucuresti exista foarte multe firme care executa lucrar
Publicat pe 29 Jan 2015 09:46:56 de VladimirA
Categoria: Stiri Subcategoria: General
Acorda o nota acestui articol:
10.
0


servicii de deratizare bucurestiDeratizarea este un serviciu presat de firmele specializate in oferirea de servicii DDD (deratizare, dezinsectie, dezinfectie). Acest proces de deratizare este unul de combatere a razatoarelor sau de preventie. Este executat prin intermediul a mai multe metode, alese in concordanta cu gradul de contaminare, dar si in functie de scopul executiei.

Firma de deratizare din Bucuresti

In Bucuresti exista foarte multe firme care executa lucrari de deratizare, insa nu toate folosesc corect metodele de deratizare disponibile. In acest sens, alegerea firmei de deratizare trebuie sa fie facuta cu multa atentie.

Daca doresti intr-adevar servicii de deratizare profesionale in Bucuresti, atunci firma DDD Nord reprezinta solutia perfecta la care poti sa apelezi. Acestia pot fi gasiti foarte usor online prin intermediul site-ului lor de prezentare www.ddd-bucuresti.ro, acolo unde vei gasi toate serviciile pe care le ofera si de unde poti cere o cotatie de pret foarte rapid.

Metode de executie a deratizarii

Deratizarea, dupa cum spuneam, poate fi executata prin intermediul a mai multor tehnici specifice. Printre acestea cele mai importante metode de deratizare identificate sunt deratizare chimica si deratizarea ecologica.

Din punct de vedere a deratizarii chimice, acesta este realizata prin intermediul unor pesticide ( substante chimice ), gasite sub diferite forme, in functie de spatiul adresat lucrarii, care sunt introduse in niste statii de intoxicare, care mai apoi vor fi plasate in zone cheie.

Deratizarea ecologica, este una realizata prin intemrediul unor capcane din plastic sau metal, plasate in zone cheie sau in zone in care este stiut traficul razatoarelor. Aceste capcane au rolul de a atrage razatoarele si de a le imobiliza in vederea exterminarii.

Aceste tipuri de deratizare sunt executate in general separat, dar mai nou ele au inceput sa fie folosite in mix pentru o eficienta mult mai ridicata. Acest aspect este intalnit mai ales in cazurile in care deratizare are loc in locuinta, cat si in curtea acesteia.

Acorda o nota acestui articol:
10
,0


Recomandari:


Despre autor:

Adrian Vladimir 
Membru din: 17 Sep 2014 07:36:06

Despre autor:

Articole publicate: 26
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10