Asa arata noile aplicatii de mesagerie aparute dupa WhatsApp Asa arata noile aplicatii de mesagerie aparute dupa WhatsApp
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: WhatsApp ramane una din cele mai folosite aplicatii de mesagerie din lume, demonstreaza cele 1000 de milioane de utilizatori activi care folosesc aplicatia cel putin o data pe luna. In ciuda acestei cifre importante, competitorii directi, Telegram si Snapchat, reusesc sa creasca de asemenea numarul utilizatorilor. Schimbarile introduse in ultima vreme in ambele aplicatii au reusit sa convinga ca merita sa le foloseasca, fie ca o aplicat
Publicat pe 06 Apr 2016 09:47:41 de markkona
Categoria: Stiri Subcategoria: General
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


WhatsApp ramane una din cele mai folosite aplicatii de mesagerie din lume, demonstreaza cele 1000 de milioane de utilizatori activi care folosesc aplicatia cel putin o data pe luna. In ciuda acestei cifre importante, competitorii directi, Telegram si Snapchat, reusesc sa creasca de asemenea numarul utilizatorilor. Schimbarile introduse in ultima vreme in ambele aplicatii au reusit sa convinga ca merita sa le foloseasca, fie ca o aplicatie principala de mesagerie sau secundara. 

La fel cum sunt folosite mai multe retele sociale, din ce in ce mai multe persoane folosesc diferite aplicatii de mesagerie. Un fenomen care are loc deoarece au incorporate functii ce fac diferenta. De exemplu, aplicatia canadiana Kik, a reusit sa devina destul de populara in randul adolescentilor din Statele Unite datorita anonimatului complet. Aceasta nu este conectata la retele sociale sau la un numar de telefon. Este de ajuns sa se inregistreze cu orice nume si sa aleaga o fotografie de profil pentru a putea incepe conversatia. De la inceputul aparitiei ei, noiembrie 2012, pana in momentul asta, au reusit sa inregistreze 240 de milioane de utilizatori. Printre cele mai recente aplicatii aparute este Wire, care concureaza cu Skipe. Punctul sau forte este ca este mai sigura fata de Telegram. 

De asemenea, sunt si alte platfome vechi ce lupta pentru partea lor din tort, ca si Line. Firma mama a apliciatiei, foarte cunoscuta in partile Asiei, afirmau recent ca au ajuns la 1000 de miloane de utilizatori inregistrati. Doarece nu dezvaluie cati utilizatori erau activi, cifra ar putea fi mult mai mica. Cand s-a lasant Line, multi au instalat aplicatia din curiozitate, dar au renuntat sa o foloseasca deoarece telefoanele din anii trecuti incarcau greu aplicatia datorita resurselor multe, ceea ce nu s-a intamplat si cu WhatsApp. Un semnal ce da de gandit este ca in ciuda numarului mare de utilizatori activi, WhatsApp a inteles ca competitia trebuie luata in serios: in cateva luni vor inceta sa mai functioneze in sisteme de operare, cum ar fi Symbian sau Blackberry, un pas necesar pentru modernizarea functiilor similare ale aplicatiilor Snapchat si Telegram, cei mai seriosi concurenti, ,mai ales daca luam in considerare evolutia celor doua aplicatii. 

Ambele aplicatii au in comun faptul ca au aratat ca nu sunt doar niste aplicatii de mesagerie. Telegram a optat pentru sporirea securitatii grupurilor, care de cateva sapatamani pot avea membri pana la 5 milioane. Snapchat, in afara chat-ului, permite postarea stirilor cu poze, iar utilizatorii sai pot afla de acestea prin intermediul mass-mediei. 

In concluzie, este dificil de aflat daca mai este loc pentru o platforma noua care sa se poata dezvolta precum WhatsApp, Telegram si Snapchat. 

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

markkona markkona 
Membru din: 23 Mar 2016 09:01:54

Despre autor:
-

Articole publicate: 29
Scoring autor: 1.8

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10