Am testat bonurile de masa pe card. Iata ce avantaje am constatat in folosirea lor! Am testat bonurile de masa pe card. Iata ce avantaje am constatat in folosirea lor!
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Bonurile de masa pe card au fost introduse recent in vigoare in Romania, mai exact in luna februarie 2014, ca urmare a aprobarii unui proiect de lege ce  vizeaza facilitarea conditiilor de acordare si folosire a alocatiei lunare de hrana pentru angajati. Desi parea a fi doar o masura avantajoasa pentru angajatori, dupa doar prima luna de folosire a noului card, am constatat cateva avantaje ale acestuia si pentru beneficiari. Iata c
Publicat pe 19 Aug 2014 14:36:12 de
Categoria: Stiri Subcategoria: Economie
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Bonurile de masa pe card au fost introduse recent in vigoare in Romania, mai exact in luna februarie 2014, ca urmare a aprobarii unui proiect de lege ce  vizeaza facilitarea conditiilor de acordare si folosire a alocatiei lunare de hrana pentru angajati.

Desi parea a fi doar o masura avantajoasa pentru angajatori, dupa doar prima luna de folosire a noului card, am constatat cateva avantaje ale acestuia si pentru beneficiari. Iata ce beneficii am descoperit cand am mers la cumparaturi cu cardul pe care am primit bonurile lunare de masa!

 

Mai putin stres si timp pierdut la cozi 

Intrucat cardul cu bonuri de masa functioneaza la fel ca orice alt card bancar, procedura de utilizare a acestuia este la fel de simpla. Nu de putine ori mi s-a intamplat sa oftez in hypermarket atunci cand stateam la coada si asteptam inutil minute in sir dupa persoane care nu mai terminau de numarat tichetele valorice de masa sau care abia atunci isi adusese aminte sa le completeze.

Nu mai punem si inconvenientul de a astepta dupa ei sa cumpere produse a carei valoare sa fie exacta cu suma inscrisa pe tichete, intrucat sistemul nu permitea casierilor sa ofere rest. Avand bonurile de masa pe card, nu mai pierzi nici timpul tau, nici pe cel al celor din jur, intrucat nu trebuie decat sa bagi PIN-ul, iar plata este efectuata in cateva secunde.

 

Lipsa plafonului minim la cumparaturi 

Tichetul valoric de masa obisnuit avea o suma minima inscrisa pe el – de exemplu, 9.35 lei – care ma impiedica inainte sa cumpar produse in valoare mai mica de aceasta suma, intrucat nu mi se oferea rest.  Dar, prin comparatie si putem evidentia si care este unul dintre cele mai mari avantaje ale acestui produs, si anume faptul ca la cardul cu bonuri de masa este ridicata aceasta bariera incomoda in calea cumparaturilor mele. Astfel, am reusit sa cumpar doar un pachet de guma de maximum 2 lei cu ajutorul cardului cu bonuri de masa, intrucat permite cumparaturi de orice suma atat timp cat nu se depaseste plafonul maxim admis.


Imposibilitatea retragerii banilor de pe card 

Prima data cand am aflat ca nu pot retrage bani de pe acest tip de card, am fost dezamagita, insa in timp, am constatat ca este un avantaj imens. Neputand scoate contravaloarea bonurilor de masa de pe card,  nu mai exista tentatia de a cheltui bani pe lucruri inutile si ma ajuta sa am mereu o solutie de rezerva atunci cand am nevoie de bani pentru produse alimentare.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Bogdan Vasile  
Membru din: 14 Jan 2014 19:47:14

Despre autor:
Pasionat de optimizare si marketing online pentru pagini web de prezentare afaceri sau pentru magazine virtuale si cataloage ecommerce..

Articole publicate: 35
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10