Nori in culori Nori in culori
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Cand incepi sa vezi nori colorati in verde, galben sau roz parca iti vine sa te culci cateva ore, pentru ca e clar ceva in neregula cu imaginatia ta. Dar nu e cazul si de data aceasta, pentru ca doi artisti britanici, Rob si Nick Carter, au vrut sa vada cum ar da o astfel de imagine pe camera. Londonezii Rob si Nick Carter au realizat o serie de fo
Publicat pe 12 Dec 2012 16:51:57 de
Categoria: Stiri Subcategoria: Cultura
Acorda o nota acestui articol:
0.
0Cand incepi sa vezi nori colorati in verde, galben sau roz parca iti vine sa te culci cateva ore, pentru ca e clar ceva in neregula cu imaginatia ta. Dar nu e cazul si de data aceasta, pentru ca doi artisti britanici, Rob si Nick Carter, au vrut sa vada cum ar da o astfel de imagine pe camera.


Culori din artificii

Londonezii Rob si Nick Carter au realizat o serie de fotografii in care au surprins explozii de culoare pe care au numit-o “Paint Pigment Photograph Series”. Adica pe fundalul unui cer senin, in plina zi, au explodat cateva artificii pline cu pigmenti colorati. Rezultatul au fost niste norisori in culori stridente, dar care pareau din acelasi film cu cei deja existenti in mod natural.

Culori din artificii

N-ar fi mare filosofie, dar cat de simpatic ar fi sa te trezesti dimineata si sa vezi pe geam un nor mov. Deocamdata ne multumim cu cateva fotografii pline de energie care sa ne invioreze ziua. Sa ploua in technicolor!

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Monica Codreanu Monica Codreanu 
Membru din: 12 Dec 2012 13:39:06

Despre autor:
Cand incepi sa vezi nori colorati in verde, galben sau roz parca iti vine sa te culci cateva ore. Dar nu e cazul si de data aceasta, pentru ca doi artisti britanici, Rob si Nick Carter, au vreut sa vada cum ar da o astfel de imagine pe camera.

Articole publicate: 1
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10