Ziua ta de nastere la Insieme Grand Resort, Bucuresti Ziua ta de nastere la Insieme Grand Resort, Bucuresti
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Ziua de nastere este o zi speciala pentru fiecare dintre noi, pe care de obicei preferam sa o petrecem in familie sau cu prietenii. Daca v-ati dorit sa faceti ceva diferit de ziua dumneavoastra, de care sa va aduceti aminte peste ani, si locuiti la marginea Capitalei, atunci alegeti sa va petreceti ziua la Insieme Grand Resort – cazare hotel Bucuresti. O locatie excelenta pentru relaxare si odihna la marginea Bucurestiului, in satul Pitaru,
Publicat pe 28 Mar 2014 14:05:00 de vasilem
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Ziua de nastere este o zi speciala pentru fiecare dintre noi, pe care de obicei preferam sa o petrecem in familie sau cu prietenii. Daca v-ati dorit sa faceti ceva diferit de ziua dumneavoastra, de care sa va aduceti aminte peste ani, si locuiti la marginea Capitalei, atunci alegeti sa va petreceti ziua la Insieme Grand Resortcazare hotel Bucuresti. O locatie excelenta pentru relaxare si odihna la marginea Bucurestiului, in satul Pitaru, comuna Potlogi, judetul Dambovita.

Un cadru ideal, linistit si departe de agitatia urbana, Insieme are o suprafata de 15 ha si un parc de 3 ha unde va veti putea relaxa  intr-o ambianta placuta, imbinand starea de bine cu terapiile profilactice anti imbatranire, tratamente de refacere si reabilitare, precum si cele mai inovative tratamente cosmetice, tratamente de infrumusetare, reintinerire si remodelare corporala.

Insieme Grand Resort este un concept unic in Romania, amplasat intr-un cadru pitoresc, la 45 km de Bucuresti, in satul natal al pictorului Nicolae Grigorescu. Dispune de o capacitate de cazare de 110 locuri, in 42 de camere de confort 3 si 4 stele.

Va punem la dispozitie doua sali de conferinte de 80, respectiv 220 de persoane si un restaurant cu o capacitate de 250 de persoane pentru organizari evenimente private sau corporate.

Dispunem de o piscina de interior cu un bazin semiolimpic avand dimensiunile 10/15 m si o adancime de 1,7/2,7 m, apa sarata cu multiple efecte curative si incalzire permanenta la 28 de grade pentru confortul dumneavoastra. Oferim cursuri de inot alaturi de specialisti cu experienta si organizam petreceri la piscina si cocktailuri.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Vasile Manu 
Membru din: 30 Sep 2013 14:10:48

Despre autor:

Articole publicate: 63
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10