Zeci de copii din familii defavorizate s-au bucurat de sarbatori prin implicarea OSF Global Services Zeci de copii din familii defavorizate s-au bucurat de sarbatori prin implicarea OSF Global Services
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Bucuresti, 15 ianuarie 2014 – Cu ocazia sarbatorilor de iarna, furnizorul canadian de servicii IT OSF Global Services a derulat o campanie de strangere de fonduri in scopul ajutorarii copiilor cu situatie materiala precara din mai multe orase din Romania. Conform unei bune traditii a companiei, si in acest an angajatii OSF din Iasi, Pitesti, Bucuresti, Suceava si Brasov s-au mobilizat inca de la inceputul lunii decembrie, implicand
Publicat pe 15 Jan 2014 11:28:45 de
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Bucuresti, 15 ianuarie 2014 Cu ocazia sarbatorilor de iarna, furnizorul canadian de servicii IT OSF Global Services a derulat o campanie de strangere de fonduri in scopul ajutorarii copiilor cu situatie materiala precara din mai multe orase din Romania.

Conform unei bune traditii a companiei, si in acest an angajatii OSF din Iasi, Pitesti, Bucuresti, Suceava si Brasov s-au mobilizat inca de la inceputul lunii decembrie, implicandu-se direct in strangerea fondurilor necesare, compania dubland sumele obtinute. Cu banii stransi echipa OSF Global Services a achizitionat cadouri si alimente pentru familii defavorizate si pentru mai multe institutii sociale din Romania.

Astfel, la Iasi peste 50 de copii cu varste intre 4 si 16 ani s-au bucurat de venirea Mosului care nu i-a dezamagit, aducand darurile visate un an intreg: carti, dulciuri, fructe, produse de intretinere si pentru uz personal. Impreuna cu echipa OSF Global Services, copiii au invatat colinde in romana si engleza, mici povestioare si scenete pe care le-au prezentat in cadrul unei serbari de Craciun la care au asistat familiile acestora si reprezentanti OSF.

 La Cluj, cadourile constand in dulciuri si fructe au adus un zambet pe chipurile copiilor din cadrul unui centru de plasament local. De asemenea, centrul a primit din partea OSF Global Services si un ajutor constand in pachete cu alimente.

Echipa OSF din Bucuresti a sprijinit prin donatii un centru pentru protectia femeilor victime ale violentei domestice. In plus, atat mamicile cat si copiii au primit hainute noi, in prag de Sarbatori.

 La Brasov fondurile stranse au ajuns la un centru de plasament din judetul Covasna. De asemenea o familie cu cinci copii si posibilitati materiale reduse a primit ajutor constand in rechizite si produse alimentare.

Si la Suceava echipa OSF Global Services s-a mobilizat astfel incat un camin pentru batrani din Radauti a primit un televizor nou si incaltaminte pentru cele 36 de persoane aflate in grija centrului. In plus, o mama divortata a primit ajutor financiar pentru rezolvarea problemelor de sanatate.

 La Pitesti Mosul a venit anul acesta pentru o familie in nevoie, formata din nu mai putin de 13 copii si 25 de nepoti. Cu ajutorul donatiilor OSF Globa Services, familia a primit un ajutor in alimente si cadouri constand in rechizite, dulciuri si jucarii pentru copii.

In 2014 OSF Global Services isi propune sa continue seria actiunilor caritabile, straduindu-se sa ofere sprijin copiilor aflati in nevoie nu doar cu ocazia sarbatorilor, ci in fiecare zi, astfel incat acestia sa aiba sansa unui viitor mai bun.

 Despre OSF Global Services:

OSF Global Services este o companie IT in plina expansiune, cu sediul in Quebec, Canada. Incepand cu anul 2003, OSF  Global Services ofera servicii de software development si consultanta IT prin intermediul birourilor sale din Statele Unite, Franta, Germania, UK, Italia, Romania si Ucraina. Compania se implica in fiecare an in proiecte de ajutorare a copiilor provenind din medii defavorizate prin sponsorizarea de tabere, activitati educative si prin donatii. Pentru mai multe informatii vizitati http://www.osf-global.com/company/corporate-social-responsibility

 

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Adina Palade 
Membru din: 03 Oct 2013 13:32:50

Despre autor:

Articole publicate: 23
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10