Workshop de Ecologie Mentala la Brasov Workshop de Ecologie Mentala la Brasov
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: ECOLOGIE MENTALA sa gândim despre cum gândim   Intuiesti ca în mintea ta zace un potential mult peste rezultatele tale actuale, dar nu stii cum sa ai acces la el? Vino sa afli la workshop-ul  “Ecologie mentala” sustinut de Connie Larkin, leader si trainer în educatie ontologica cu o experienta de peste 30 de ani la nivel international. Cu ce te alegi în urma acestui workshop? ·   Claritate mentala p
Publicat pe 27 Mar 2015 12:59:33 de Why Not Me
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


ECOLOGIE MENTALA

sa gândim despre cum gândim

 

Intuiesti ca în mintea ta zace un potential mult peste rezultatele tale actuale, dar nu stii cum sa ai acces la el?

Vino sa afli la workshop-ul  “Ecologie mentala” sustinut de Connie Larkin, leader si trainer în educatie ontologica cu o experienta de peste 30 de ani la nivel international.

Cu ce te alegi în urma acestui workshop?

·   Claritate mentala privitor la orice aspect relevant al vietii tale.

·     Actiuni puternice, eficiente si eficace în prezent.

·     Descatusarea puterii si energiei tale pentru orice îti doresti cu adevarat.

·      Acces la leaderul din tine.

·      Alte rezultate care îti depasesc asteptarile si sunt dincolo de orice este previzibil.

Îmbracat în aceasta “haina” (de mediu), antrenamentul activ, care are loc în eveniment, este un adevarat blitz ontologic pentru DESCATUSAREA GÂNDIRII. În acest workshop se disting barierele, frânele, conditionarile, atitudinile contraproductive care limiteaza performanta noastra, nu doar în legatura cu pasarea noastra fata de mediu, ci si în orice alt domeniu al vietii noastre.
Odata constientizate, putem alege sa dam aceste bariere la o parte sau nu si, oricare este alegerea,
sa fim împacati cu ea.

În ultimele decenii preocuparile de mediu au acaparat contstianta publicului

Aceasta constienta este doar un beneficiu firav.
Ne confruntam cu o criza ecologica iminenta, unde conceptul de ecologie este considerat în cel mai larg ai cuprinzator înteles.

Desi cruciala în rezolvarea crizei, constientizarea este doar primul pas catre o mai mare sanatate ecologica. Urmatorul pas trebuie sa fie actiunea.

CUM?” si “CINE?” ramân întrebarile perplexe.

Ce poate fi facut sa motivezi individul si socieatea sa actionaeze?
Cum putem sa ne asiguram ca acele actiuni sunt realmente benefice?

O potentiala sursa de raspunsuri la astfel de întrebari a fost propusa de Gregory Bateson în 1972, care a introdus o noua teorie, teorie care sugereaza nevoia DE A SCHIMBA nu doar actiunile, ci si GÂNDURILE noastre. SA GÂNDIM DESPRE CUM GÂNDIM.

 

“Why Not Me” este o asocitie de mediu care are ca intentie si viziune obtinerea de rezultate printr-un proces de ecologie mentala ACUM. Contextul conversatiilor din workshop-urile pe care le sustine în toata tara este legat de situatia dezastruoasa a mediului, ca o consecinta a unei minti neclare, si ce actiuni putem face individual pentru a face o diferenta.

 

Daca intuiesti ca în mintea ta zace un potential mult peste rezultatele tale actuale, dar nu stii cum sa ai acces la el, vino la workshop-ul “Ecologie Mentala” din 27 martie 2015, din Brasov.
Interval orar: 9.00 - 17.00.

Taxa de participare este de 450 lei de persoana.

contact@whynotme.ro
connielarkin.ro
0725 769 859

 

Prezentare Connie Larkin

“Povestea mea poate fi exprimata în câteva cuvinte: am trait si traiesc o viata extraordinara.

Am fugit din tara în 1978. În 1983, în timp ce locuiam la Tel Aviv, în Israel, am avut privilegiul de a participa într-un curs de educatie nonlineara, o educatie de transformare a constientei umane, cu numele de Est Training.

Sunt profund recunoscatoare. Datorez acestei cunoasteri propria mea viata.

În anul 2000 am creat Fundatia pentru Autocunoastere si Dezvoltare Personala prin care tara noastra a fost unica din Estul Europei care a beneficiat de aceasta educatie; pe parcursul a 9 ani, peste 3000 de oameni din tara noastra au participat la cursuri.

Am trei copii. Din 1991 traiesc în Bucuresti. Ma simt acasa în orice colt al planetei si continui sa fac ceea ce exprima cel mai mult cine sunt: educatie prin care oamenii afla ca viata nu este un concept, si fie o explica, fie o traiesc - alegerea este a lor.

Ca femeie de afaceri de succes, dupa ce în 2005 am vândut business-ul pe care îl aveam, m-am dedicat meseriei de coaching.

Am fost coach cu multi ani înainte ca aceasta activitate sa devina o meserie si am lucrat cu zeci de mii de oameni în mai multe tari de pe glob.

Din 2009 conduc si cursul de PhotoReading al Learning Strategies Corporation. Printre cursurile pe care le mai conduc se evidentiaza cele de Eficienta si Productivitate si Time Management.

Mai nou, sunt fondatoarea Asociatiei de Mediu cu numele “Why Not Me”. Prin aceasta asociatie, toata pregatirea mea în educatie ontologica este pusa în folosul transformarii mentalitatii, atitudinii oamenilor fata de mediu.

În 2014 am demarat proiectul “Comunitatea pentru Educatie”. Cei care au cea mai mare nevoie de un nou mod de gândire sunt copiii nostri, care se confrunta cu consecintele actiunilor noastre.”

Contact:

contact@whynotme.ro

connielarkin.ro

0725 769 859

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Connie Larkin 
Membru din: 04 Mar 2015 11:52:27

Despre autor:

Articole publicate: 1
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10