Welt Imobiliare participa la Targul Ambient Construct de la Expo Transilvania Welt Imobiliare participa la Targul Ambient Construct de la Expo Transilvania
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Agentia Imobiliare Welt Imobiliare Cluj va participa la targul Ambient Construct, Ambient Instal si Electric de la Expo Transilvania, desfasurat in perioada 27 februarie 3 martie 2013. Welt Imobiliare va prezenta in cadrul targului o gama larga si variata de oferte din Cluj-Napoca, Floresti si Apahida. Consilierii nostri prezenti in cadrul targului vor fi pregatiti sa va ofere informatii detaliate despre piat
Publicat pe 28 Feb 2013 14:19:44 de M.Carmen
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
0.
0Agentia Imobiliare Welt Imobiliare Cluj va participa la targul Ambient Construct, Ambient Instal si Electric de la Expo Transilvania, desfasurat in perioada 27 februarie 3 martie 2013.

Welt Imobiliare va prezenta in cadrul targului o gama larga si variata de oferte din Cluj-Napoca, Floresti si Apahida.

Consilierii nostri prezenti in cadrul targului vor fi pregatiti sa va ofere informatii detaliate despre piata imobiliara clujeana si despre cum evolueaza aceasta. Tot la standul Welt Imobiliare veti putea gasi informatii despre pasii pe care trebuie sa ii urmati cand achizitionati o locuinta cu credit sau cash. De asemenea, la cererea dumneavoastra, putem efectua gratuit evaluarea proprietatii pe care doriti sa o vindeti in masura informatiilor oferite de catre dumneavoastra.

In cadrul targului, va veti putea lasa datele de contact, impreuna cu detalii despre ceea ce cautati, iar consilierii nostri vor lua legatura cu dumneavoastra pentru a va oferi solutii cat mai apropiate de cerintele dumneavoastra. La standul nostru veti gasi pliante si brosuri in care veti regasi cele mai bune oferte de pe piata imobiliara clujeana si nu numai, impreuna cu informatii folositoare, fie ca sunteti properietar, fie ca doriti sa deveniti.

Va asteptam la standul Welt Imobliare incepand de maine 27 februarie 2013 pana in 3 martie 2013.

Daca nu reusiti sa ajungeti la targ, va asteptam pe site-ul nostru www.weltimobiliare.ro

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Carmen Mihalca 
Membru din: 26 Feb 2013 22:37:24

Despre autor:

Articole publicate: 1
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10