Vara asta vei deveni "cool" cu ochelarii de soare marca B-Mall Vara asta vei deveni
Rated 4/5 bazat pe 1 voturi
Product description: Te-ai pregatit pentru a face fata soarelui vara aceasta? Meteorologii anunta vreme frumoasa in luna august si trebuie sa te asiguri ca vei face fata acestor zile din punct de vedere vestimentar.Astfel colectia de ochelari de soare de la BoutiqueMall isi propune sa satisfaca orice cerinta legata de aceste accesorii. Cum trendul nu s-a schimbat foarte mult fata de anul trecut si anul acesta putem considera ochelarii de soare un "must have" in tinut
Publicat pe 26 Jul 2013 16:36:45 de florindobre90
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
8.
0Te-ai pregatit pentru a face fata soarelui vara aceasta? Meteorologii anunta vreme frumoasa in luna august si trebuie sa te asiguri ca vei face fata acestor zile din punct de vedere vestimentar.
Astfel colectia de ochelari de soare de la BoutiqueMall isi propune sa satisfaca orice cerinta legata de aceste accesorii. Cum trendul nu s-a schimbat foarte mult fata de anul trecut si anul acesta putem considera ochelarii de soare un "must have" in tinuta noastra.
Anul acesta se poarta foarte mult modelele de ochelari de soare Aviator sau Retro, insa aceste modele au un aspect mai futurist, in genul ochelarilor de soare Ray Ban.
De asemenea, unii adopta modelele Polaroid pentru ca forma de aviator este intotdeauna la moda pentru cei de genul masculin.
Ochelarii de soare Converse Reel Black Gradient, prin designul lor masculin si chic, reda tuturor barbatilor un plus de masculinitate, asa cum o rochie da un plus de feminitate unei doamne. Pentru un look futurist si ingrijit, acesti ochelari de soare sunt perfecti.
Modele Polar Polarized au un stil aparte, iar acest lucru este in avantajul barbatilor, conferindu-le acestora un look foarte "cool". In plus, rama acestor ochelari de soare mai groasa si neagra, fac din acest model unul foarte potrivit la orice stil vestimentar.
Daca ghidul creat de BoutiqueMall ti-a placut atunci nu ezita sa intri pe site pentru a-ti achizitiona unul dintre modele de mai sus.
Pe site vei gasi o multime de alte modele care sunt exact ceea ce iti trebuie pentru aceasta vara.
Convinge-te chiar tu de modele de ochelari de soare originali de la BoutiqueMall!

Despre magazinul online BoutiqueMall
Magazinul BoutiqueMall este dedicat barbatilor, femeilor si copiilor care doresc sa achizitioneze haine de firma, imbracaminte de firma sau anumite accesorii. Magazinul B-Mall poate fi gasit numai online si este dedicat in totalitate familiei tale.

###

Acorda o nota acestui articol:
8
,0


Recomandari:


Despre autor:

Dobre Florin 
Membru din: 13 Nov 2012 13:02:19

Despre autor:

Articole publicate: 23
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10