VENUS DSH ofera gama variata de unelte si articole pentru gradina VENUS DSH ofera gama variata de unelte si articole pentru gradina
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Cazmale, lopeti, sape si sapaligi, topoare si tarnacoape, seceri, coase, greble si furci sunt doar o parte dintre produsele cuprinse de gama dedicata intretinerii gradinii a celor de la VENUS DSH. Profita de ofertele speciale ale unuia dintre cei mai mari importatori si distribuitori de scule si unelte de pe piata de profil din Romania. Amenajeaza-ti gradina asa cum iti doresti si ingrijeste-o cum se cuvine, cu unelte speciale, de cea
Publicat pe 28 Jul 2014 14:27:52 de
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Cazmale, lopeti, sape si sapaligi, topoare si tarnacoape, seceri, coase, greble si furci sunt doar o parte dintre produsele cuprinse de gama dedicata intretinerii gradinii a celor de la VENUS DSH. Profita de ofertele speciale ale unuia dintre cei mai mari importatori si distribuitori de scule si unelte de pe piata de profil din Romania.

Amenajeaza-ti gradina asa cum iti doresti si ingrijeste-o cum se cuvine, cu unelte speciale, de cea mai buna calitate. VENUS DSH este aliatul tau, atunci cand vine vorba de gasirea celor mai bune solutii pentru infrumusetarea micului tau colt de Rai, asa ca nu mai sta pe ganduri si intra pe www.venusdsh.ro, unde vei gasi toate produsele de care ai nevoie! Tot pe site gasesti si catalogul on-line al firmei, dar si caracteristicile si descrierea fiecarui produs de care ai nevoie.

La VENUS DSH beneficiezi de consultanta tehnica gratuita, preturi de producator, flexibilitate in negocierea conditiilor comerciale de colaborare, de un mod de ambalare si prezentare modern si de un program de fidelizare a colaboratorilor loiali, precum si de atat de putin intalnita deschidere fata de clienti si fata de orice propunere venita din partea sa.

Asa ca nu mai ezita si viziteaza www.venusdsh.ro, de unde iti poti alege produsele dorite si poti face si o cerere de oferta pentru acestea, iar reprezentantii VENUS DSH te vor contacta in cel mai scurt timp.

Despre VENUS DSH

VENUS DSH este importator direct si distribuitor al unei game variate de scule si unelte de mana folosite in constructii, finisaje, amenajari interioare, gradinarit, ateliere mecanice si electrice. In cei aproape 20 de ani de prezenta pe piata romaneasca, societatea VENUS DSH si-a format o retea stabila de peste 1500 de clienti - utilizatori directi si distribuitori din toate zonele tarii, precum si cunoscute retele de hypermarketuri prezente in Romania.

De-a lungul timpului, compania si-a perfectionat relatiile de afaceri cu furnizorii interni si externi, reusind sa adapteze oferta la specificul pietei romanesti, intr-un flux dinamic de aprovizionare.

VENUS DSH ofera colaboratorilor si partenerilor sai produse si servicii de calitate, preturi competitive, precum si un raport pret - calitate optim. Totodata firma isi propune sa devina lider pe piata sculelor si uneltelor de mana folosite in domeniul constructiilor, finisajelor si al amenajarilor interioare printr-o atitudine orientata catre client si catre nevoile mereu in schimbare ale acestuia.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Adriana PR Ghisoiu 
Membru din: 04 Jul 2014 07:30:35

Despre autor:
VENUS DSH este importator direct si distribuitor al unei game variate de scule si unelte de mana folosite in constructii, finisaje, amenajari interioare, gradinarit, ateliere mecanice, electrice, etc.

Articole publicate: 1
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10