Usi de interior - CMG International Usi de interior - CMG International
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: CMG International are o lunga experienta in domeniul montajului pardoselilor din lemn, cu precadere in domeniul parchetului stratificat. Echipa lor, formata din mesteri parchetari, specialisti in lemn, cu un inalt profesionalism si maxima seriozitate, este in masura sa initieze orice tip de montaj. Simtul artistic si cele mai avansate criterii profesionale sunt punctul lor forte si constituie baza unor rezultate garantate. Firma stie
Publicat pe 17 Apr 2013 09:27:33 de danpopescu
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


CMG International are o lunga experienta in domeniul montajului pardoselilor din lemn, cu precadere in domeniul parchetului stratificat. Echipa lor, formata din mesteri parchetari, specialisti in lemn, cu un inalt profesionalism si maxima seriozitate, este in masura sa initieze orice tip de montaj. Simtul artistic si cele mai avansate criterii profesionale sunt punctul lor forte si constituie baza unor rezultate garantate. Firma stie bine ca o pardoseala din lemn ales nu este un simplu material de constructie, ci un articol decorativ de majora importanta la fel cum sunt si usile. Rafinamentul,eleganta si precizia finisajelor reprezinta un standard greu de atins pe o piata intr-o continua expansiune cum este cea din Romania.

CMG International comercializeaza usi de interior, acestea sunt produse de firme care au certificate de calitate atestate international fiind comercializate pe piata Europeana si nu numai. Romania reprezinta cel mai mic segment de piata in momentul actual. Usile de interior satisfac cerintele pietei romanesti la cele mai inalte standarde. Firma are peste 100 de modele de usi de interior cu decupaj la un raport calitate/pret excelent.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Dan Popescu 
Membru din: 16 Apr 2013 10:33:41

Despre autor:
CMG International comercializeaza usi de interior, acestea sunt produse de firme care au certificate de calitate atestate international fiind comercializate pe piata Europeana si nu numai, Romania reprezentand cel mai mic segment de piata in momentul actual.

Articole publicate: 1
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10