Un nou site de anunturi gratuite: anunturili.ro Un nou site de anunturi gratuite: anunturili.ro
Rated 4.88/5 bazat pe 8 voturi
Product description: Anul 2015 coincide cu lansarea unui nou site de anunturi gratuite in Romania, cu un nume cel putin comic: anunturili.ro si care doreste sa se promoveze pe facebook si in online-ul romanesc facand caterinca de reclamele cu site-uri de anunturi de la televizor.Intr-o nisa in care marii jucatori isi fac reclama pe toate posturile de televiziune, mai este oare loc pentru inca un site de anunturi? Noi credem ca este si ne bazam pe faptul ca
Publicat pe 30 Jun 2015 08:22:40 de Anunturili.RO
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
9.
8


Anul 2015 coincide cu lansarea unui nou site de anunturi gratuite in Romania, cu un nume cel putin comic: anunturili.ro si care doreste sa se promoveze pe facebook si in online-ul romanesc facand caterinca de reclamele cu site-uri de anunturi de la televizor.

Intr-o nisa in care marii jucatori isi fac reclama pe toate posturile de televiziune, mai este oare loc pentru inca un site de anunturi? Noi credem ca este si ne bazam pe faptul ca o persoana care doreste sa vanda / promoveze cat mai repede un produs sau serviciu nu o sa isi publice acel anunt / serviciu pe doar un site pentru ca asa a vazut la televizor ca este suficient sa pui anunt pe un site si gasesti cumparator.

Pe un site de anunturi pe care se posteaza cu o viteza ametitoare sansele ca un cumparator sa ajunga la anuntul tau sunt mai mici sau cel mult egale ca si pe un site cu trafic mai mic din simplul motiv ca sunt zeci sau sute de produse ca al tau.


Cum public un anunt gratuit pe site?


Pentru ca sa postezi anunt gratuit pe site-ul anunturili.ro nu este nevoie sa fii un expert in operarea pe calculator si dureaza foarte putin atat de pe desktop dar si de pe telefon mobil / tableta deoarece site-ul are si o varianta mobile la fel de usor de folosit ca cea desktop. Te poti si inregistra ca utilizator pentru a gestiona anunturile tale mai usor, dar acest aspect nu este obligatoriu (poti posta si fara a te inregsitrara).

Intri pe www.anunturili.ro de pe laptop / desktop sau terminal mobil si o sa vezi rapid butonul de postare noua (publica anunt) in dreapta sus atat pe mobil cat si pe desktop / laptop:


Dupa ce dai click pe link-ul de publicare anunt ai la dispozitie un formular foarte usor de completat si posibilitatea de a adauga maxim 5 poze anuntului tau. Campurile obligatorii sunt: categorie anunturi, titlu, descriere si adresa de email, dar pentru a nu fi marcat anuntul ca spam (chiar dupa ce il confirmati din casuta de email) si sa necesite moderare din partea noastra recomandam sa completati si numele dumneavoastra, locatia (Judet / Oras) si numarul de telefon.


Acorda o nota acestui articol:
9
,8


Recomandari:


Despre autor:

Website Anunturili 
Membru din: 14 Apr 2015 13:37:34

Despre autor:

Articole publicate: 3
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10