Un eveniment reusit intr-o locatie splendida din Breaza Un eveniment reusit intr-o locatie splendida din Breaza
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Daca ti-ai pus in plan sa organizezi un eveniment privat, primul lucru si cel mai important este alegerea locatiei de desfasurare. Iar cum in ziua de azi salile de evenimente sunt tot mai elegante si pozitionate in zone feerice si parca desprinse din povesti, e tot mai dificil sa iei decizia potrivita, din simplul fapt ca oferta de sali pentru evenimente corporate e foarte bogata. In cazul in care sunteti indecisi si nu stiti ce sa ale
Publicat pe 23 Oct 2014 11:33:08 de vasilem
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Daca ti-ai pus in plan sa organizezi un eveniment privat, primul lucru si cel mai important este alegerea locatiei de desfasurare. Iar cum in ziua de azi salile de evenimente sunt tot mai elegante si pozitionate in zone feerice si parca desprinse din povesti, e tot mai dificil sa iei decizia potrivita, din simplul fapt ca oferta de sali pentru evenimente corporate e foarte bogata.

In cazul in care sunteti indecisi si nu stiti ce sa alegeti, Lac de Verde Golf & Leisure Resort, aflat in localitatea Breaza, ofera posibilitatea de a organiza evenimente corporate pe Valea Prahovei in cele mai spectaculoase si elegante sali.

Prin alegerea locatiei oferiti cele mai frumoase amintiri si momente familiei si celor dragi. Rolul nostru ca si organizator este va ajutam ca aceste momente sa fie cat mai placute si confortabile, sa va asiguram intreg profesionalismul, serviciile de calitate si disponibilitatea, acestea sunt doar cateva dintre criteriile care ne recomanda ca organizator de evenimente private in Breaza.

Alegand Lac de Verde Golf & Leisure Resort te bucuri de un peisaj natural de exceptie, intins pe 24 ha, intr-o zona de poveste, si ai acces la un grand ballroom cu o capacitate de 300 de locuri, un restaurant cu o capacitate de 80 locuri, o sala polivalenta moderna de 100 de locuri, o varietate de meniuri din bucataria traditionala si internationala, servicii complete (decoruri, aranjamente florale, fantana de ciocolata, candy bar, foc de artificii, tort, entertainment, consultanta pentru fiecare eveniment, accesibilitate (aproximativ 60 de minute de Bucuresti), capacitate de cazare de 80 de locuri (34 de camere in 3 corpuri de hotel), precum si cadouri si diverse surprize din partea noastra.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Vasile Manu 
Membru din: 30 Sep 2013 14:10:48

Despre autor:

Articole publicate: 63
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10