Triptailor propune oferte care sustine turismul romanesc. Triptailor propune oferte care sustine turismul romanesc.
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Bucuresti, 12.06.2014Desi este o agentie de turism online care organizeaza calatorii de lux in cele mai exclusiviste locuri de pe planeta, triptailor.ro se adreseaza si acelora dintre noi care vor sa descopere cele mai frumoase locuri din Romania. Vacantele pe care Triptailor ni le propune anul acesta ne promit experiente diferite din fiecare colt al tarii. Pentru aceia dintre noi care vor sa isi petreaca vacanta in Romania, triptai
Publicat pe 16 Jun 2014 13:17:45 de Calinao
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Bucuresti, 12.06.2014

Desi este o agentie de turism online care organizeaza calatorii de lux in cele mai exclusiviste locuri de pe planeta, triptailor.ro se adreseaza si acelora dintre noi care vor sa descopere cele mai frumoase locuri din Romania. Vacantele pe care Triptailor ni le propune anul acesta ne promit experiente diferite din fiecare colt al tarii.

Pentru aceia dintre noi care vor sa isi petreaca vacanta in Romania, triptailor le ofera posibilitatea de a alege locul care ii atrage mai mult. Fie ca preferati sa va intoarceti in timp, in medievala Sighisoara sau vreti sa gustati din pitorescul Iasilor, ori sa va aventurati in frumusetea muntilor Bihor, o vacanta in Romania poate fi o experienta de neuitat. 


Pentru ca triptailor este o agentie cu experienta in turismul de calitate, a ales cele mai frumoase destinatii de vacanta din Romania. Vacanta in unele din locurile pe care agentia le propune, va fi mai mult un drum spre sine.  Fiind vorba de oferte de vacante in Romania in diferite zone ale tarii, avem ocazia sa descoperim colturi de natura superbe, dar si traditii romanesti care ne contureaza identitatea nationala.  Un sejur in Transilvania sau la Horezu, va va incarca sufletele de frumusete si veti intelege de ce triptailor va propune, inainte de toate, o vacanta in Romania.

Pe planeta, in intreaga lume, exista o multime de taramuri frumoase, care vor insemna experiente unice si marcante, dar pentru un roman, frumusetea incepe in Romania. Vacanta pe care triptailor o organizeaza pentru dumneavoastra, va fi planificata in cele mai mici detalii, pentru a va sigura confortul si serviciile ireprosabile pentru care sunt recomandati.


Preturile pe care triptailor le-a stabilit pentru organizarea vacantelor in Romania sunt foarte bune. Desi este o agentie de turism de lux, va veti putea bucura de Romania, la preturi rezonabile. Pentru ca Romania este o tara cu mult potential turistic, o tara pentru care turisti din intreaga lume, strabat mii de kilometri.


Bucurati-va de frumusetea unica a Romaniei, cu agentia de turism triptailor.ro.


TripTailor

Adresa : Calea Plevnei, nr. 10, apartament 1  Bucuresti, sector 1

Telefon : +40 736 200 032 ; +40 212 301 360

E-mail : contact@triptailor.ro

Program: Luni-Vineri: 9 - 18

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Marilena Mihaela 
Membru din: 19 Nov 2012 12:27:41

Despre autor:

Articole publicate: 73
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10