Triptailor iti propune ca destinantie de vacanta Insulele Maldive Triptailor iti propune ca destinantie de vacanta Insulele Maldive
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Bucuresti, 09.07.2014, Agentia de turism TriptailorInsulele Maldive sunt speciale. Istoria si specificul lor natural le fac un adevarat paradis in conservare. De aceea, turistii din intreaga lume vor sa ajunga pe acest taram unic in lume. Trecutul Maldivelor este marcat de marile civilizatii ale lumii, precum fenicienii, egiptenii si mesopotamienii iar gradinile subacvatice de corali, apele de un albastru electric si vegetatia luxurianta descriu
Publicat pe 29 Jul 2014 12:36:00 de Calinao
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Bucuresti, 09.07.2014, Agentia de turism Triptailor

Insulele Maldive sunt speciale. Istoria si specificul lor natural le fac un adevarat paradis in conservare. De aceea, turistii din intreaga lume vor sa ajunga pe acest taram unic in lume. Trecutul Maldivelor este marcat de marile civilizatii ale lumii, precum fenicienii, egiptenii si mesopotamienii iar gradinile subacvatice de corali, apele de un albastru electric si vegetatia luxurianta descriu o adevarata comoara turistica.

Si pentru ca Triptailor este un expert in destinatii exclusiviste, aveti ocazia de a profita de un sejur in Maldive, organizat in cele mai mici detalii, pentru o vacanta perfecta.

O vacanta in Maldive, inseamna relaxare totala, confort fara limite si peisaje care ti se vor intipari pe retina. Plajele fine cu nisip alb sunt umbrite de palmieri si scaldate in apele cristaline ale Oceanului Indian, lagunele sunt de un turcoaz neimaintalnit, iar ofertele din Maldive in materie de cazare sunt definitia luxului.

Daca vreti sa cunoasteti diferenta dintre o simpla vacanta in Maldive si o experienta memorabila, consultati agentia de turism Triptailor. Ei s-au angajat sa ofere servicii premium la preturi avantajoase, investind pasiune si devotament in arta de a descoperi lumea. Lasati sejurul in Maldive pe mainile lor si te vei intoarce mai bogati din aceasta calatorie.

Agentia de turism online Triptailor.ro organizeaza vacante in Maldive, dar si in alte destinatii exotice precum Sri Lanka, Singapore sau Dubai. De asemenea, Triptailor este un maestru al planificarii lunilor de miere si al croazierelor in destinatii exclusiviste. Nici city break-urile in Europa nu sunt mai putin privilegiate.
Daca iubiti sa calatoriti, sa descoperiti minunile lumii si sa va bucurati de experiente de viata unice, Triptailor va invita sa consultati online ofertele pentru Maldive si celelalte idei de vacante din catalogul 2014. 


Agentia de turism Triptailor
Adresa: Calea Plevnei 10, Apartament 1, Sector 1, Bucuresti.
Telefon: +40 212 301 360 
Email: contact@triptailor.ro
Program: Luni-Vineri 9-18

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Marilena Mihaela 
Membru din: 19 Nov 2012 12:27:41

Despre autor:

Articole publicate: 73
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10