Trip Tailor organizeaza vacante de lux in Dubai Trip Tailor organizeaza vacante de lux in Dubai
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Bucuresti, 30.05.2014    Triptailor.ro este o agentie online de turism care organizeaza vancate de pentru a le oferi clientilor sai, experiente de neuitat si servicii de cea mai inalta calitate. Asa se explica, pasiunea pe care agentia de turism o investeste in misiunea de a va ghida in calatoriile dumneavoastra. Deoarece fiecare dintre noi, merita sa traiasca experienta unei calatorii pe noi meleaguri, in cele mai bune conditii, T
Publicat pe 06 Jun 2014 09:11:08 de turmalina
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Bucuresti, 30.05.2014

    Triptailor.ro este o agentie online de turism care organizeaza vancate de pentru a le oferi clientilor sai, experiente de neuitat si servicii de cea mai inalta calitate. Asa se explica, pasiunea pe care agentia de turism o investeste in misiunea de a va ghida in calatoriile dumneavoastra.
Deoarece fiecare dintre noi, merita sa traiasca experienta unei calatorii pe noi meleaguri, in cele mai bune conditii, Trip Tailor se angajeaza sa va ofere servicii de lux la preturi rezonabile.

Nu mai este o noutate ca  orasul Dubai a devenit perla Emiratelor Arabe Unite care atrage cei mai multi turisti din toate colturile lumii. Fiind o destinatie exlusivista, Trip Tailor si-a propus sa aduca la indemana romanilor tot ce este necesar pentru a le oferi un sejur de lux in Dubai.

Eleganta si extravaganta acestui oras din Golful Persic, fac din Dubai o adevarata comoara, in cautarea careia multi au plecat si pe care multi isi doresc sa o descopere. Este un taram al plajelor luxoase, al distractiei pana in zori, al peisajelor marine si insulare, rupte din alta lume, un taram al arhitecturii ametitoare si al spiritualitatii.    

Anul acesta, agentia triptailor.ro va propune mai multe oferte pentru Dubai, pentru ca fiecare sa aiba posibilitatea de a gasi varianta cea mai potrivita dorintelor sale. Si pentru ca este vorba de o agentie de turism care se diferentiaza pe piata din Romania prin servicii premium, vacanta in Dubai va fi gandita si organizata in cele mai mici detalii. 

Celebrul Burj al Arab si toate constructiile impresionante care au doborat recorduri in arhitectura, nu sunt singurele motive pentru care turistii viziteaza Dubaiul. Multi turisti aleg sa vina aici pentru a face cumparaturi. Pentru ca Dubai este o capitala moderna care adaposteste unul dintre cele mai mari mall-uri din lume, in care puteti gasi lucruri deosebite la preturi mai bune ca in Bucuresti.
Este suficient sa va doriti sa descoperiti acest colt de rai al lumii arabe iar Trip Tailor se asigura ca dumneavoastra va bucurati de cele mai bune conditii de calatorie si cazare, fara sa aveti grija planificarii vacantei.
Trip Tailor
Adresa : Calea Plevnei, nr. 10, apartament 1  Bucuresti, sector 1
Telefon : +40 736 200 032 ; +40 212 301 360
E-mail : contact@triptailor.ro
Program: Luni-Vineri: 9 - 18

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

ilie alexandra  
Membru din: 15 Apr 2014 13:56:57

Despre autor:

Articole publicate: 5
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10