Thailanda - taramul in care vei vrea sa iti petreci fiecare vacanta de vara Thailanda - taramul in care vei vrea sa iti petreci fiecare vacanta de vara
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Bucuresti, 10.07.2014 Thailanda este un taram al vegetatiei luxuriante, al naturii spectaculoase, si al exotismului la superlativ. Si pentru ca lumea intreaga bate la portile Regatului Thailandez, Trip Tailor se angajeaza sa va treaca de aceste porti intr-o clipita si sa va planifice o minunata vacanta in Thailanda. Se zice ca in Thailanda exista cei mai mult oameni zambitori din lume. De aceea, Trip Tailor vrea sa experimentati stilul de viata
Publicat pe 15 Sep 2014 07:05:23 de Calinao
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Bucuresti, 10.07.2014
Thailanda este un taram al vegetatiei luxuriante, al naturii spectaculoase, si al exotismului la superlativ. Si pentru ca lumea intreaga bate la portile Regatului Thailandez, Trip Tailor se angajeaza sa va treaca de aceste porti intr-o clipita si sa va planifice o minunata vacanta in Thailanda. Se zice ca in Thailanda exista cei mai mult oameni zambitori din lume. De aceea, Trip Tailor vrea sa experimentati stilul de viata al thailandezilor si sa intelegeti de unde vine fericirea lor.

Trip Tailor este o agentie online de turism care ofera servicii de inalta calitate si care organizeaza vacante de lux in cele mai exclusiviste destinatii de pe planeta. Avand suficienta experienta in servicii turistice de lux, TripTailor va pregateste vacanta in Thailanda in cele mai mici detalii, pentru ca dumneavoastra sa scapati de grija organizarii calatoriei. Vacantele in Thailanda sunt adevarate calatorii initiatice.

Odata ajunsi pe pamanturile Thailandei, nu veti sti ce sa faceti mai intai, dar sunt anumite lucruri pe care nimeni nu trebuie sa le rateze pe timpul vacantei in Thailanda. 
Ofertele Thailandei cand vine vorba de distractie si exotism sunt nenumarate : un traseu in padurea tropicala, o incursiune in lumea fascinanta a templelor buddhiste din Bangkok sau zile nesfarsite de soare pe una din plajele cu nisip fin si cald care se scalda in ape cristaline.

Ar fi de prisos sa insist asupra ocaziei unice de a gusta din mancarurile aromate si picante ale bucatariei thailandeze sau de a profita de beneficiile unui sanatos masaj thailandez.

Desi Thailanda este un taram al trailui simplu si al spiritualitatii, nu trebuie sa credem ca aceasta tara nu cunoaste luxul. Din contra, Triptailor.ro va propune oferte pentru Thailanda  cu cazare in hoteluri de 4 si 5 stele foarte luxoase. 

Triptailor.ro va invita sa consultati ofertele pentru vacante exotice si va ureaza sa aveti parte de o vara de neuitat.

Agentia de turism TripTailor
Adresa: Calea Plevnei Nr. 10, Sector 1, Bucuresti
Telefon: +40 736 200 032 ; +40 212 301 360
E-mail: contact@triptailor.ro
Program: Luni-Vineri 9 - 18

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Marilena Mihaela 
Membru din: 19 Nov 2012 12:27:41

Despre autor:

Articole publicate: 73
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10