Telefoane de ultima generatie de la Panasonic, acum pe Digital City Telefoane de ultima generatie de la Panasonic, acum pe Digital City
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Digital City, magazinul online specializat in comercializarea de produse si solutii de telefonie IP pentru birou si acasa, isi extinde portofoliul cu noile telefoane si accesorii de la Panasonic.“Dorim sa fim cat mai aproape de clientii nostri prin oferirea unui numar cat mai mare de produse performante si usor de utilizat, la preturi competitive. In acest context, suntem convinsi ca includerea brandului Panasonic in oferta Digital City a fost o
Publicat pe 14 Aug 2015 13:42:56 de
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Digital City, magazinul online specializat in comercializarea de produse si solutii de telefonie IP pentru birou si acasa, isi extinde portofoliul cu noile telefoane si accesorii de la Panasonic.

“Dorim sa fim cat mai aproape de clientii nostri prin oferirea unui numar cat mai mare de produse performante si usor de utilizat, la preturi competitive. In acest context, suntem convinsi ca includerea brandului Panasonic in oferta Digital City a fost o decizie de bun augur, avand in vedere reputatia companiei si calitatea de top a produselor sale”, a declarat Gabriel Dulcu, fondator GDC Telecom, compania care detine magazinul online www.digital-city.ro.

Gama variata pe care Panasonic o propune prin platforma Digital City cuprinde:
- Telefoane fixe analogice, perfecte pentru casa sau birou. 
- Telefoane DECT analogice versatile, cu design indraznet si stilat. Ofera un grad ridicat de mobilitate, iar cele high-end au capacitati de smartphone (sistem de operare Android, ecran tactil, existand chiar un model 2in1 care poate fi folosit atat ca telefon fix cat si ca telefon mobil).
- Telefoane VoIP, menite sa inlocuiasca sistemul traditional de telefonie pentru a creste valoarea afacerii si a diminua semnificativ cheltuielile operationale aferente comunicatiilor.
- Telefoane IP DECT cu functii complete, ce ofera mobilitate totala, fiind ideale pentru business-uri de orice fel.

Despre Panasonic
Panasonic, unul dintre liderii mondiali in telecomunicatii, pune la dispozitia clientilor Digital City si accesorii diverse, menite sa completeze solutiile si sa perfectioneze experienta utilizatorilor. 

Despre Digital City
Digital City furnizeaza produse si tehnologii de telecomunicatii de ultima ora la preturi accesibile, impreuna cu servicii, suport tehnic si consultanta gratuite, pentru a aduce o valoare reala clientilor. 

Magazinul se adreseaza unei game largi de clienti – SOHO, Enterprise sau operatori – si are ca scop unificarea comunicatiilor si facilitarea comunicarii si colaborarii intre oameni si companii.

Distribuitor exclusiv pentru Romania al brandurilor Synway, Zycoo si Fanvil, Digital City ofera un numar mare de echipamente destinate migrarii de la solutiile clasice de telefonie la cele de telefonie IP si de implementare a serviciilor de Call-Center, respectiv Contact Center (cu toate functionalitatile aferente), instalare si configurare a centralelor IP si furnizare de solutii pentru inregistrarea apelurilor (call recording).

Vizitati-ne la: 

Adresa: Str. Scoala Herastrau nr. 1C, corp A, et. 4, Sector 1, Bucuresti, Romania
Email:  office@digital-city.ro
Telefon: 037000 6000 

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Adrian Moisoiu 
Membru din: 10 Jun 2015 09:06:08

Despre autor:

Articole publicate: 1
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10