Te consiliem, te pregatim, te lansam in afaceri de succes! Cursuri gratuite in perioada 18-28 august! Te consiliem, te pregatim, te lansam in afaceri de succes! Cursuri gratuite in perioada 18-28 august!
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Vrei sa evoluezi profesional? Esti pregatit sa contribui la dezvoltarea carierei tale? Ai terminat studiile si înca nu ai gasit locul de munca potrivit? Vrei sa devii propriul tau sef? Învata cu noi drumul catre succesul personal! PENTRU TINE ESTE GRATUIT!!!Academia de Studii Economice din Bucuresti implementeaza un program integrat pentru interventii active de ocupare „e-CarieraTa”.-  Obtine-ti profilul tau vocational prin con
Publicat pe 06 Aug 2014 11:39:30 de L.Degan
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Vrei sa evoluezi profesional? Esti pregatit sa contribui la dezvoltarea carierei tale? Ai terminat studiile si înca nu ai gasit locul de munca potrivit? Vrei sa devii propriul tau sef? Învata cu noi drumul catre succesul personal!

PENTRU TINE ESTE GRATUIT!!!

Academia de Studii Economice din Bucuresti implementeaza un program integrat pentru interventii active de ocupare „e-CarieraTa”.

-  Obtine-ti profilul tau vocational prin consiliere.

-  Dezvolta-ti competentele prin cursuri certificate de formare profesionala continua.

-  Angajeaza-te prin mediere pe piata muncii.

-  Lanseaza-ti propria afacere prin consultanta antreprenoriala.

Adauga valoare CV-ului tau, obtine competente pentru competitivitate, creaza-ti avantajul de a fi selectat de catre angajatori pentru locul de munca potrivit profilului tau sau lanseaza-ti o afacere de succes.

Cursuri GRATUITE perioada 18 – 28 august 2014

-       Administrator de firma

-       Controller

-       Marketing si Social Media Optimization în turism

Înscrie-te pe www.e-carierata.ro, completeaza chestionarul si vei beneficia de servicii on-line de informare, consiliere, mediere pentru gasirea locului de munca si consultanta antreprenoriala.

Programeaza-ti o întâlnire cu expertii nostri la:  contact@e-carierata.ro.

Activitatile sunt finantate prin proiectul strategic „Resurse umane pentru o crestere inteligenta si inclusiva în sectorul serviciilor” se deruleaza pe o perioada de 18 luni, cofinantat din Fondul Social European – Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa Prioritara 5 – „Promovarea masurilor active de ocupare”, domeniul major de interventie 5.1 – „Dezvoltarea si implementarea masurilor active de ocupare”.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Degan Larisa 
Membru din: 15 Jul 2014 08:24:29

Despre autor:

Articole publicate: 6
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10