Te asteptam la BUZZ!Camp! Te asteptam la BUZZ!Camp!
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: BUZZ!Camp si-a desfasurat deja fortele in Timsoara si in Iasi. Pentru Bucuresti avem foarte multe surprize asa ca inscrie-te si ai sansa sa fii printre cei 300 de participanti la eveniment si sa ai acces la informatiile care iti pot schimba viata! Inspire Business a creat acest eveniment pentru  tinerii cu potential, care sunt interesati de dezvoltarea lor personala si de asimilarea cat mai multor cunostinte. Timp de 5 zile, la Hote
Publicat pe 12 Apr 2013 19:20:43 de Inspire Group
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


BUZZ!Camp si-a desfasurat deja fortele in Timsoara si in Iasi. Pentru Bucuresti avem foarte multe surprize asa ca inscrie-te si ai sansa sa fii printre cei 300 de participanti la eveniment si sa ai acces la informatiile care iti pot schimba viata!

Inspire Business a creat acest eveniment pentru  tinerii cu potential, care sunt interesati de dezvoltarea lor personala si de asimilarea cat mai multor cunostinte. Timp de 5 zile, la Hotel Marshal Garden din Bucuresti, vei avea ocazia sa interactionezi cu traineri renumiti, vedete si reprezentanti ai companiilor de top.

Indiferent de domeniul in care studiezi, locul tau este la BUZZ!Camp. Pentru pasionatii de IT si tehnologie recomandam workshop-ul Raiffeisen Bank care cauta tineri pasionati de calculatoare. De asemenea, cunoscatorilor de Java, Java Script si C++ le-am pregatit un workshop unde partenerii nostri de la APT Group ii asteapta cu job-uri in domeniu. Acestia sunt asteptati si la fotoliile de consiliere unde pot discuta direct cu angajatorii. Ambele au loc in aceeasi zi, pe 16 aprilie, la Hotel Marshal Garden.

Daca visezi la o cariera intr-o multinationala, ai de unde alege: Accenture, Genpact, HP, Wrigley, P&G sau PwC asteapta sa te cunoasca si de ce nu, sa te coopteze in echipa lor. Ursus Breweries asteapta la workshop studenti la management si marketing, iar Carpatcement vrea sa regaseasca printre inscrisi studenti la automatica, mecanica sau geologie.

BUZZ!Camp te premiaza cu o tableta Prestigio MultiPad7. Convinge-ti 5 prieteni sa vin la eveniment si trimite-ne lista cu numele lor la adresa buzzcampevent@gmail.com. Tot ce trebuie sa faceti este sa va inscrieti pe site si sa participati la BUZZ!Camp in saptamana 15-19 aprilie.

Eveniment realizat in parteneriat cu: BRD, Genpact, Wrigley, Raiffeisen Bank, PricewaterhouseCooper, P&G, APT Group, Ursus Breweries, Accenture, HP, CCC, Stefanini, Carpatcement,  Mercedes-Benz, Staropramen, Dwyn, Avon.

Si cu sprijinul partenerilor media: bestResource, BestJobs, Business24, Business Woman, Calendarevenimente.ro, eJobs, PortalHR, Zile si Nopti, Ziare.com, Stiriong.ro, Inoras.ro, Studentdinprovincie.ro, Regielive, TV City.

 Daca ai intrebari ne poti contacta la info[at]inspirebusiness.ro sau pe pagina noastra de Facebook (https://www.facebook.com/buzzcamp.ro)

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Georgiana Hutanu 
Membru din: 29 Jan 2013 16:38:28

Despre autor:
Inspire Group este o companie creativa si inspirationala, recunoscuta pe piata din Romania pentru implementarea proiectelor educationale, de publicitate, strategie si publishing. Suntem cei care aduc conceptul de promovare la un alt nivel, ce depaseste mediul conventional. Promovam nu doar imaginea si brandul de companie al partenerilor nostri, ci si oamenii, valorile si credintele acestora. Compania Inspire Group este cunoscuta prin proiecte dedicate celor doua target-uri: corporate si young.

Articole publicate: 6
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10