Sprijin pentru asociatiile de proprietari Sprijin pentru asociatiile de proprietari
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Solutia ideala pentru a evita certurile si disensiunile intre vecini si locatarii dintr-un imobil este apelarea la o firma de administratie pentru imobile in Cluj, care sa va scape de toate grijile si problemele care intervin intr-o asociatie de proprietari. Fie ca vorbim de servicii de administrare financiara a imobilelor si blocurilor, servicii de administrare tehnica, servicii de mentenanta si reparatii de rutina, infiintare si modi
Publicat pe 06 Jun 2014 09:26:13 de vasilem
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Solutia ideala pentru a evita certurile si disensiunile intre vecini si locatarii dintr-un imobil este apelarea la o firma de administratie pentru imobile in Cluj, care sa va scape de toate grijile si problemele care intervin intr-o asociatie de proprietari.

Fie ca vorbim de servicii de administrare financiara a imobilelor si blocurilor, servicii de administrare tehnica, servicii de mentenanta si reparatii de rutina, infiintare si modificare asociatii de proprietari, cenzorat si expertize pentru verificarea modului de conducere a gestiunii asociatiilor de proprietari, administrarea completa a spatiilor de inchiriat, instalarea cu plata sau inchiriere a sistemelor de interfonie, iluminat, supraveghere video, control access sau recuperarea restantelor la cotele de cheltuieli comune de la proprietarii cu intarzieri, toate acestea sunt oferite de Tannin Management – o firma romaneasca cu o experienta vasta pe piata locala in administrare imobile si blocuri, contabilitate, contabilitate asociatii de proprietari, servicii financiare sau alte servicii de administrare de blocuri in Cluj sau imobile.

Suntem dedicati misiunii noastre de a le oferi proprietarilor de imobile un spatiu de lucru sau de locuit ingrijit si modern, pentru blocuri, spatii de birouri sau comerciale sau locuinte individuale. Punem pret pe cele mai importante valori, anume: transparenta, performanta, inovatie, loialitate si promptitudine.

Cat despre preturile oferite de Tannin Management, acestea sunt determinate in functie de marimea si complexitatea imobilului sau blocului, dar si de situatia acestuia.

Oferim servicii de evidenta contabila si financiara a asociatiilor de proprietari, depunem declaratii conform normelor legale, intr-o mod transparent si modern, cu ajutorul unor programe informatice performante. Suntem autorizati in administrarea imobilelor si blocurilor conform legislatiei in vigoare.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Vasile Manu 
Membru din: 30 Sep 2013 14:10:48

Despre autor:

Articole publicate: 63
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10