Solutia FANICA a fost desemnata Programul de eficienta energetica al anului in cadrul Romanian Energy Awards 2014 Solutia FANICA a fost desemnata Programul de eficienta energetica al anului  in cadrul Romanian Energy Awards 2014
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Bucuresti – 27 mai 2014. Premiul „Programul de Eficienta Energetica al Anului” a fost acordat companiei OMV Petrom, in cadrul evenimentului Romanian Energy Awards 2014, pentru implementarea solutiei de eficientizare a consumului de combustibil, dezvoltata impreuna cu IT Green Light - companie IT orientata cu predilectie catre proiecte si tehnologii speciale. Echipa comuna IT Green Light si OMV Petrom a dezvoltat solutia de eficientizare
Publicat pe 06 Jun 2014 08:32:37 de
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Bucuresti – 27 mai 2014. Premiul „Programul de Eficienta Energetica al Anului” a fost acordat companiei OMV Petrom, in cadrul evenimentului Romanian Energy Awards 2014, pentru implementarea solutiei de eficientizare a consumului de combustibil, dezvoltata impreuna cu IT Green Light - companie IT orientata cu predilectie catre proiecte si tehnologii speciale.

Echipa comuna IT Green Light si OMV Petrom a dezvoltat solutia de eficientizare a consumului de combustibil, FANICA pentru a raspunde nevoilor specifice diviziei de Explorare si Productie (E&P) din cadrul OMV Petrom. Specialistii IT Green Light au inceput dezvoltarea sistemului in mai 2013 si dupa un proiect de implementare care a durat 3 luni, furnizeaza in prezent servicii de monitorizare a consumului de combustibil la nivelul intregii divizii de E&P Petrom.

Implementarea solutiei FANICA in cadrul OMV Petrom a adus o serie de beneficii importante diviziei de Explorare si Productie:

ü  monitorizare in timp real a consumului de carburant la nivelul intregii divizii, indiferent de locatie. Astfel, managementul diviziei poate controla datele la zi fata de bugetul aprobat si, in cazul unei cresteri a costurilor reale, poate lua masurile necesare. 

ü  reducerea consumului de carburant cu 12% in doar 3 luni de la implementare

ü  o perspectiva clara asupra consumului de carburant, bugetului si cheltuielilor, dar si asupra productivitatii echipamentelor.

Pe termen lung, solutia FANICA ofera posibilitatea de a identifica zonele cu un consum ridicat de combustibil si sa initieze proiecte care sa conduca in final la economii de combustibil folosit pentru nevoile proprii. De la inceputul anului 2014, OMV Petrom si IT Green Light lucreaza la un pilot asemanator proiectului FANICA, pentru consumul de electricitate.

Ne onoreaza  aceasta recunoastere a eforturilor noastre obtinuta aici, in Romania. Suntem un jucator important pe piata romaneasca a energiei - atat in calitate de producator, cat si in calitate de consumator - si ne propunem sa fim un „market maker”, dand semnalul tuturor actorilor de pe aceasta piata ca eficienta energetica trebuie sa fie in centrul preocuparilor noastre”, a declarat  Tatiana Ciobotaru, Project Manager - OMV Petrom.

“Acest premiu reprezinta recunoasterea unui parteneriat de exceptie, cu rezultate pe masura. Echipa comuna Petrom si IT Green Light a lucrat ca un tot unitar si intreg conceptul a fost mulat 100% pentru a raspunde exact nevoilor actuale ale diviziei E&P din OMV Petrom. Solutia FANICA integreaza toate sistemele existente intr-o singura aplicatie si este o unealta manageriala inteligenta de monitorizare a consumului de carburanti, oferind avantajul de a vedea atat imaginea de ansamblu, cat si de detaliu, pana la cel mai mic consumator”, a adaugat Elisei Craciun, CEO - IT Green Light

Aflata la cea de-a treia editie, competitia Romanian Energy Awards 2014, organizata de publicatia The Diplomat-Bucharest, a recunoscut rezultatele exceptionale ale companiilor care au contribuit decisiv la dezvoltarea proiectelor si a climatului de afaceri din domeniul energiei. Petrom este la cea de-a doua participare in cadrul acestei competitii, in 2013 castigand locul I la categoriile Conventional Energy Company of the Year si Conventional Energy Project of the Year.

***

Pentru intrebari si informatii de presa, va rugam contactati:

Adina Palade

Digital PR & Communication Unit – NNC Services

E / adina.palade@nnc-services.com

W/ www.nnc-services.com

Despre IT Green Light - www.itgreenlight.com

IT Green Light este o companie IT orientata cu predilectie catre proiecte si tehnologii speciale. Cu sediul central in Romania, compania desfasora proiecte IT la nivel international prin intermediul birourilor din Munchen si Dubai. Cu o experienta de peste 10 ani, IT Green Light creeaza si implementeza solutii de colaborare, business intelligence, corporate intelligence si knowledge management. 

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Adina Palade 
Membru din: 03 Oct 2013 13:32:50

Despre autor:

Articole publicate: 23
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10