Softeh Plus a obtinut competenta Microsoft Gold Partner Softeh Plus a obtinut competenta Microsoft Gold Partner
Rated 5/5 bazat pe 4 voturi
Product description: In urma unei implicari deosebite, prin dezvoltarea de solutii software la un nivel inalt si constant al calitatii, incepand cu data de 20 iunie, Softeh Plus a devenit Microsoft Gold Partner cu competenta Application Development. Microsoft Gold Partner este cea mai inalta forma de parteneriat dintre Microsoft si companiile care activeaza in domeniul IT&C.Softeh Plus este partener Microsoft inca din anul 2010, detinand pana acum gradul de compe
Publicat pe 25 Jun 2013 17:09:17 de Mihaela
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
10.
0


In urma unei implicari deosebite, prin dezvoltarea de solutii software la un nivel inalt si constant al calitatii, incepand cu data de 20 iunie, Softeh Plus a devenit Microsoft Gold Partner cu competenta Application Development. Microsoft Gold Partner este cea mai inalta forma de parteneriat dintre Microsoft si companiile care activeaza in domeniul IT&C.

Softeh Plus este partener Microsoft inca din anul 2010, detinand pana acum gradul de competenta Silver,  care atesta abilitatea companiei de a dezvolta solutii software pe tehnologii Microsoft.

Competenta Gold a fost obtinuta in urma respectarii unor criterii riguroase precum: solutii testate pe platforme Microsoft, compatibilitatea cu platformele Windows, specialisti Softeh Plus care detin statutul de Microsoft Certified Specialists si referinte obtinute de la clientii Softeh Plus. Solutia dezvoltata si implementata bazata pe aceasta tehnologie de la Microsoft, este sistemul informatic WindevRO realizat pentru elaborarea, analiza si calculul devizelor pentru activitatea de constructii si instalatii.

Prin obtinerea acestei competente, Softeh Plus se bucura de o serie de facilitati disponibile doar partenerilor Microsoft, avand in permanenta acces la tehnologie si resurse tehnice de ultima ora. Aceste beneficii vor creste substantial eficienta companiei, prin imbunatatirea continua a calitatii produselor si serviciilor oferite si vor aduce un plus de valoare clientilor Softeh Plus.

Despre Softeh Plus

Firma Softeh Plus SRL a luat fiinta in anul 1993. Cu o experienta bogata, Softeh Plus este printre primele companii private cu capital 100% romanesc si este dedicata in exclusivitate realizarii si impementarii de solutii software adecvate in multiple domenii de activitate ca: sanatate, constructii, asigurari, contabilitate si gestiune, productie, etc.

Acorda o nota acestui articol:
10
,0


Recomandari:


Despre autor:

Mihaela Raduinea 
Membru din: 25 Jun 2013 15:29:38

Despre autor:

Articole publicate: 2
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10