Site-ul Baby Stem Romania va avea un nou design Site-ul Baby Stem Romania va avea un nou design
Rated 0.5/5 bazat pe 1 voturi
Product description: Bucuresti, 15.04.2014     Baby Stem lanseaza o noua versiune a site-ului din Romania. Aceasta schimbare este menita sa faciliteze accesul la toate informatiile necesare pentru o decizie legata de viitorul nou-nascutului si de a asigura tot sprijinul de care au nevoie mamicile interesate. Banca de celule stem nr. 1 in Germania, Baby Stem este si singurul partener al Romaniei in acest domeniu inovator al medicinei regenerat
Publicat pe 15 Apr 2014 14:49:12 de turmalina
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
1.
0


Bucuresti, 15.04.2014

     Baby Stem lanseaza o noua versiune a site-ului din Romania. Aceasta schimbare este menita sa faciliteze accesul la toate informatiile necesare pentru o decizie legata de viitorul nou-nascutului si de a asigura tot sprijinul de care au nevoie mamicile interesate.

 Banca de celule stem nr. 1 in Germania, Baby Stem este si singurul partener al Romaniei in acest domeniu inovator al medicinei regenerative.

    Celulele stem recoltate din cordonul ombilical al unui nou-nascut sunt o resursa importanta care poate fi folosita in tratarea multor afectiuni, precum boli ale sangelui, ale metabolismului sau ale sistemului imunitar.
Tratamentul cu ajutorul celulelor stem consta mai ales in inlocuirea sau refacerea tesuturilor care au fost distruse sau care au suferit leziuni.
Pentru ca este vorba de o tehnologie avansata intr-un domeniu relativ nou al medicinei, Baby Stem a mizat inca de la inceput pe transparenta si profesionalism.

     Datorita parteneriatului cu laboratoarele Seracell care sunt certificate GMP si cu TNT care este lider in transportul celulelor stem recoltate, serviciile oferite de Baby Stem se ridica la cele mai inalte standarde calitative.
Sub motto-ul '' Mamici fericite ne recomanda'', Baby Stem ofera si mamicilor din Romania posibilitatea de a investi in viitorul copiilor lor.  Pentru ca nimic nu este mai important decat sanatatea propriului copil, celulele stem sunt, fara doar si poate, un ''talisman'' medical pe care mama il poate darui copilului.

Carmen Bruma, Oana Roman si '' bebelusa'' Oana Ionita se numara printre mamicile care au ales deja Baby Stem pentru copiii lor.
Baby Stem va invita, asadar, sa descoperiti noua infatisare a site-ului si totodata disponibilitatea totala a serviciului de asistenta.

Baby Stem Cells srl
Traian 187-189, Etaj 4, Apartament 33, Bucuresti, Sector 2
Telefon: 0311 024 047 (L-V de la 9-18)
E-Mail: office@babystem.ro

Acorda o nota acestui articol:
1
,0


Recomandari:


Despre autor:

ilie alexandra  
Membru din: 15 Apr 2014 13:56:57

Despre autor:

Articole publicate: 5
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10