Site-ul Avangarde Forest: noua versiune Site-ul Avangarde Forest: noua versiune
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Avangarde Forest este unul dintre proiectele rezidentiale care au aratat ca se poate, chiar si intr-o perioada de dezmortire a pietei tocmai trecuta printr-o criza imobiliara prelungita. Atentia la detalii, dedicatia echipei, raportul optim pret calitate si locatia excelenta au fost doar cativa din factorii care au contribuit la ocuparea rapida a primelor doua cartiere Avangarde Forest cu familii fericite. Complexul Avangarde 3 este in prezen
Publicat pe 15 Apr 2015 13:52:24 de Avangarde Forest
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Avangarde Forest este unul dintre proiectele rezidentiale care au aratat ca se poate, chiar si intr-o perioada de dezmortire a pietei tocmai trecuta printr-o criza imobiliara prelungita.

Atentia la detalii, dedicatia echipei, raportul optim pret calitate si locatia excelenta au fost doar cativa din factorii care au contribuit la ocuparea rapida a primelor doua cartiere Avangarde Forest cu familii fericite. Complexul Avangarde 3 este in prezent pus in vanzare, mai fiind disponibile doar 4 vile pentru ca si acesta sa fie ocupat in intregime.

Avantajele Avangarde 3

Complexul Avangarde 3 din cadrul noului cartier rezidential Avangarde Forest mentine ridicata stacheta in materie de calitate, finisaje si atentie la detalii. Planul fiecarei vile in parte este disponibil online pe www.AvangardeForest.ro , unde poate fi consultat de catre orice potential client interesat de oferta.

Avangarde Forest

Localizat ideal, la marginea padurii, aproape de natura dar la doar 10 km de Piata Universitatii si 5 km de statia de metrou Pipera, Avangarde 3 este locul in care visul unei locuinte intr-o zona linistita in care copiii pot creste in siguranta aproape de familie si de natura este acum posibil fara a sacrifica cariera, relatiile cu prietenii si fara a rupe legatura cu orasul.

Fiecare vila din complex dispune de 2 locuri de parcare gratuite, incluse in pret, curtea este amenajata cu aceeasi atentie la detalii cu care echipa Avangarde Forest s-a dedicat intregului proiect, copiii au la dispozitie locuri de joaca si spatii verzi, iar la finalizarea proiectului, intregul cartier va dispune de un supermarket, o gradinita, o sala de fitness, o biblioteca, o piscina si o cafenea.

  • Avangarde Forest inseamna apropiere de natura, liniste, aer curat si confort;
  • Fiecare vila in parte are planul disponibil pe site pentru a putea fi consultat;
  • Structura de rezistenta este realizata pentru a satisface cele mai exigente standarde moderne in materie de constructii;
  • Finisajele sunt executate cu cea mai mare atentie la detalii;
  • Izolatia, centrala tehnica si ferestrele tri-pan sunt alese cu atentie, astfel incat clientii Avangarde Forest sa aiba cheltuieli minime cu utilitatile.

Arevik Rasika
Director Vanzari
Telefon: 0727333033

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Rasika Arevik 
Membru din: 24 Mar 2015 21:55:20

Despre autor:
Avangarde Forest va asteapta cu 15 vile de cate 200 de metri patrati, cu preturi pornind de la 670 euro/mp si finisaje de cea mai inalta calitate.
Avangarde Forest
Alaturati-va celor 54 de familii fericite care au transformat deja Avangarde Forest intr-o comunitate unita, un loc in care copiii se pot juca in siguranta, in care aerul este mai curat decat oriunde in oras si linistea mai profunda.

Avangarde Forest - vile de vanzare Pipera - este un proiect dedicat celor care isi doresc o schimbare fara a face compromisuri si fara a se rupe de prieteni, familie sau ambitiile legate de cariera. Le puteti avea pe toate intr-un cartier rezidential gandit pentru visatorii care cauta locul perfect ce poate fi numit cu toata inima "acasa".

Articole publicate: 1
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10