Sistem de operare CAD - ZWCAD + 2014 Sistem de operare CAD - ZWCAD + 2014
Rated 4.845/5 bazat pe 10 voturi
Product description: ZWCAD+ a fost dezvoltat pentru oricine doreste un program CAD rapid, eficient si complet, ce dispune de toata puterea si versatilitatea programelor consacrate. ZWCAD+ va ofera una dintre cele mai economice solutii de lucru, de la inceputul pana la sfarsitul proiectelor, avand trasaturi inovative ce pot fi individualizate dupa nevoile fiecaruia.1. Asigurarea compatibilitatii cu alte produse si sisteme de operare CAD.2. Transformarea id
Publicat pe 24 Apr 2014 13:57:57 de IntelliTECH
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
9.
7


ZWCAD+ a fost dezvoltat pentru oricine doreste un program CAD rapid, eficient si complet, ce dispune de toata puterea si versatilitatea programelor consacrate. ZWCAD+ va ofera una dintre cele mai economice solutii de lucru, de la inceputul pana la sfarsitul proiectelor, avand trasaturi inovative ce pot fi individualizate dupa nevoile fiecaruia.

1. Asigurarea compatibilitatii cu alte produse si sisteme de operare CAD.

2. Transformarea ideilor in desene mult mai eficient.

3. Dezvoltarea proiectelor mai usor si mai rapid.

4. Inlaturarea granitelor comunicarii si cooperarii.

5. Utilizarea mai rapida cu ajutorul individualizarilor flexibile.

ZWCAD+ Professional include trasaturi 2D si 3D ce ofera modelare si editare 3D, comenzi in suprafata de editare 3D si mediu de dezvoltare VBA. Daca cautati un pachet CAD cu toate trasaturile incluse, ZWCAD+ este alegerea perfecta pentru dvs.

Noutati in ZWCAD+ 2014:

- Compatibilitate cu fisiere DWG/DXF 2013 si DWFAcum ZWCAD+ 2014 poate citi si realiza fisiere DWG/DWF 2013 si DWF, compatibile in totalitate cu alte programe CAD;

- Editare avansata a Block-urilor cu ajutorul Dynamic Block;

- Poate recunoaste dynamic block cu parametri utilizati cel mai frecvent. Puteti modifica aparenta unui block prin tabelul de parametri sau paleta de proprietati;

- Modul online pentru Sincronizarea Fisierelor si Proiectare Mobila;

- Cu ajutorul modulului integrat Online Module in ZWCAD+, puteti acum salva si personaliza desene in aplicatii gen cloud. Aplicatia de incarcare rapida .Net Application utilizand NETLOAD. Puteti incarca aplicatii .NET si dezvolta aplicatii personalizate pentru ZWCAD+ pentru o utilizare mult mai usoara a programului.

Pentru toti utilizatorii de programe CAD (progecad, intellicad, bricscad, gstarcad, autocad etc.), va oferim posibilitatea achizitionarii celei mai noi versiuni de ZWCAD+ 2014!
La achizitionarea oricarei variante standard sau professional veti beneficia de un discount de 15% din pretul de lista pentru produs.

Mai multe detalii gasiti pe zwcad.ro.

Acorda o nota acestui articol:
9
,7


Recomandari:


Despre autor:

Simona Ficut 
Membru din: 24 Apr 2014 09:36:39

Despre autor:
IntelliTECH SRL este unul dintre cei mai vechi distribuitori de alternative CAD ieftine din Romania. De 10 ani va furnizam cele mai performante programe software ca ZWCAD, ProgeCAD, CMS IntelliCAD, 4MCAD, programe atat pentru proiectare CAD .dwg generala, cat si pentru ramuri specializate (instalatii sanitare, electrice, HVAC, structuri, instalatii PSI, gaz, arhitectura etc.). O buna proiectare inseamna jumatate de drum deja parcurs!

Articole publicate: 1
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10