Sfaturi utile pentru constructia unei case din lemn Sfaturi utile pentru constructia unei case din lemn
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Construirea unei case din lemn se bazeaza pe calitatea materialelor, indeletnicirea mesterilor si o multime de trucuri utile obtinerii unui produs durabil. Si pentru ca e bine sa stii toate aceste lucruri inainte sa te apuci de ridicarea casei, BARELLY CONCEPT – unul dintre cei mai experimentati constructori de case din lemn, din Romania – ofera cele mai importante sfaturi pe care trebuie sa le ai in vedere. Toate acestea pot fi gasite pe
Publicat pe 28 Jul 2014 14:43:23 de -
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Construirea unei case din lemn se bazeaza pe calitatea materialelor, indeletnicirea mesterilor si o multime de trucuri utile obtinerii unui produs durabil. Si pentru ca e bine sa stii toate aceste lucruri inainte sa te apuci de ridicarea casei, BARELLY CONCEPT – unul dintre cei mai experimentati constructori de case din lemn, din Romania – ofera cele mai importante sfaturi pe care trebuie sa le ai in vedere. Toate acestea pot fi gasite pe www.barelly.ro, site-ul oficial al Barelly, disponibil în doua versiuni, în limba româna si în limba engleza.

Daca va doriti o casa din lemn, fie pentru a locui permanent în ea, fie pentru a va servi drept casa de vacanta, ori daca vreti un foisor, un garaj sau o bucatarie de vara în curtea dumneavoastra, puteti consulta sfaturile utile pe care Barelly vi le pune la dispozitie pe www.barelly.ro.

Cu o experienta vasta în domeniu, începuta înca din 1996 în crearea de noi modele, dar si în productia si exportul caselor, a foisoarelor si a saunelor din lemn, Barelly ofera si pe piata interna produse la standarde de export. Proiectele caselor din lemn BARELLY sunt concepute astfel încât încaperile sa fie utile, iar casele nu prea mari, dar atent gândite, sa poata fi achizitionate la bugete accesibile, nefacând nici un fel de rabat de la calitate. Lemnul folosit este lemn din Harghita, de cea mai buna calitate, uscat în uscatoare moderne si prelucrat pe o linie de productie competitiva.

Dupa realizarea montajului, lemnul este ignifugat contra focului, iar peretii exteriori sunt tratati cu lacuri protectoare nuantate, tratament contra cariilor, insectelor, mucegaiului, razelor UV si a umiditatii. De asemenea, printr-un sistem inovator de constructie a acoperisului si la un cost suplimentar mic, Barelly a rezolvat problema caldurii degajate vara, în special, de încingerea acoperisului, asigurând racoarea la interior indiferent de intensitatea temperaturilor din anotimpul cald.

Despre BARELLY CONCEPT

Datorita experientei dobândite de-a lungul anilor, proiectele realizate de Barelly sunt bazate pe necesitatile clientilor, punând accent nu doar pe normele tehnice de constructie corecta, ci si pe design. Toate modelele prezentate pe site-ul www.barelly.ro sunt create de Barelly Concept pentru clienti din toate colturile tarii, dar si din strainatate. Reclama de baza a firmei consta în recomandarile clientilor multumiti – o parte dintre marturiile acestora sunt prezentate pe site, însa, la cerere, Barelly va poate prezenta, la clientii sai, case, foisoare si saune construite recent sau cu multi ani în urma, care nu au prezentat, în timp, nicio problema. Firma poate oferi consultanta tehnica de specialitate în biroul sau din Bucuresti, iar desi productia este în Harghita, montajele pot fi realizate oriunde în tara sau în strainatate.

BARELLY CONCEPT da valoare lemnului, iar prin respectarea cu strictete a normelor tehnice si de calitate, doreste sa fie un bun promotor al caselor din lemn în România.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

- - 
Membru din: 07 Jul 2014 11:00:54

Despre autor:
http://www.barelly.ro/

Articole publicate: 1
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10