Serviciile de catering te scapa de grijile si povara gatitului Serviciile de catering te scapa de grijile si povara gatitului
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Ultimul trend in materie de mancare pe anul 2014 este apelarea la serviciile unei firme de catering, fie ca vorbim de servicii pentru casa, pentru evenimente corporate sau evenimente personale. Nu mai este nici un secret ca oricine incearca sa evite pe cat posibil sa gateasca si sa petreaca prea mult timp in bucatarie, pentru a castiga mai mult timp liber si pentru a-si faca viata cat mai usoara, iar norocul tine cu noi, firmele de caterin
Publicat pe 18 Mar 2014 15:48:51 de vasilem
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Ultimul trend in materie de mancare pe anul 2014 este apelarea la serviciile unei firme de catering, fie ca vorbim de servicii pentru casa, pentru evenimente corporate sau evenimente personale. Nu mai este nici un secret ca oricine incearca sa evite pe cat posibil sa gateasca si sa petreaca prea mult timp in bucatarie, pentru a castiga mai mult timp liber si pentru a-si faca viata cat mai usoara, iar norocul tine cu noi, firmele de catering vin in ajutorul nostru cu oferte si meniuri cat mai diversificate si atractive pentru toate buzunarele, atat pentru persoane juridice cat si pentru persoane fizice.  

Firma de catering din Cluj Napoca Triox Catering dispune de un meniu bogat si variat, conceput pentru cinci zile lucratoare si repetandu-se o data la 7 saptamani. Ne recomanda experienta personalului nostru, calitatea preparatelor nostre, respectul fata de client si un raport pret calitate foarte bun. Folosim ingrediente 100% naturale si nu utilizam conservanti, stabilizatori, coloranti  sau alte substante de adaos.

Serviciile Triox sunt folosite cu predilectie de firme, companii multinationale, in gradinite si scoli sau la organizarea de evenimente familiale sau corporate. Preparatele noastre sunt realizate pe baza sfaturilor specialistilor in nutritie, meniurile pentru scoli si gradinite au fost realizate cu calcul de aport caloric, conform normelor impuse de Ministerul Sanatatii.

De asemenea, servim mancare gatita in propriul nostru restaurant cu autoservire din Cluj Napoca si efectuam livrari de mancare in Cluj chiar la tine acasa sau sediul firmei dumneavoastra. Puteti beneficia zilnic de un pranz cald, pe baza de abonament, iar serviciile noastre se adreseaza acelora dintre voi care, din diferite motive, varsta, stare de sanatate sau program incarcat, nu se pot bucura de o masa calda.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Vasile Manu 
Membru din: 30 Sep 2013 14:10:48

Despre autor:

Articole publicate: 63
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10