Servicii de curatenie impecabile pentru Cluj-Napoca si imprejurimi Servicii de curatenie impecabile pentru Cluj-Napoca si imprejurimi
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: O curatenie impecabila reprezinta un factor de succes pentru orice companie. Angajatii vor fi mult mai receptivi si productivi intr-un mediu igienizat si curat. Daca transpunem aceasta curatenie acasa, atunci ea inseamna si sanatate. In cazul companiilor, pentru a-si imbunatatii imaginea le recomandam sa apeleze la serviciile unei firme de curatenie din Cluj, atat pentru a economisi timp si bani, dar si pentru a aduce un plus de incredere im
Publicat pe 12 Sep 2016 12:32:50 de enzo
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


O curatenie impecabila reprezinta un factor de succes pentru orice companie. Angajatii vor fi mult mai receptivi si productivi intr-un mediu igienizat si curat. Daca transpunem aceasta curatenie acasa, atunci ea inseamna si sanatate. 

In cazul companiilor, pentru a-si imbunatatii imaginea le recomandam sa apeleze la serviciile unei firme de curatenie din Cluj, atat pentru a economisi timp si bani, dar si pentru a aduce un plus de incredere imaginii acesteia.

Akta Clean este o firma de curatenie din Cluj care ofera servicii de curatenie profesioniste, la cele mai mici preturi si cu cele mai bune echipamente. Printre serviciile oferite amintim:

- servicii de curatenie la domiciliu in Cluj-Napoca si imprejurimi;

- servicii de curatenie pentru birouri, spatii comerciale si hale;

- curatenie pentru pardoseli dure

- curatenie pentru scari de bloc;

- curatenie post constructor;

- curatenie garaje de bloc.

In plus, pe langa serviciile amintite mai sus, Akta Clean ofera si cateva servicii suplimentare, cum ar fi inchirierea de personal, sau furnizarea consumabilelor necesare bailor si bucatariilor.

Serviciile de curatenie de intretinere pot fi programate zilnic, saptamanal, bisaptamanal, lunar, sau in orice alta forma este necesara pentru a mentine o curatenie desavarsita.  

Operatiunile care vor fi intreprinse in cazul unui astfel de serviciu sunt: stergerea de praf a aparaturii electrocasnice si electronice si a mobilierului, stergerea vitrinelor, a oglinzilor si a rafturilor; curatarea de praf a plantelor, a scaunelor de birou, sau de la bucatarie; aspiratul covoarelor si al mochetelor; spalat pardoseli; spalare si igienizare grupuri sanitare, etc. 

Orice modificare, sau adaugare la serviciile incluse intr-un pachet este posibila. Profesionistii Akta Clean va stau la dispozitie oricand pentru a va oferi cele mai bune rezultate. O imagine buna pentru voi inseamna un client multumit si automat o recomandare nepretuita.


Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Sebastian Dimitriu 
Membru din: 15 May 2015 00:05:49

Despre autor:
Mai scriu si eu din cand in cand...despre una...despre alta.

Articole publicate: 3
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10