Servicii de catering evenimente in Bucuresti sector 1 Servicii de catering evenimente in Bucuresti sector 1
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Serviciile de catering pentru evenimente sunt unele care trebuie sa fie tratate cu mare atentie, acestea pot face diferenta intre un eveniment ca la carte, cu servicii de calitate, foarte reusit si intre un eveniment esuat, cu mancare rece si servicii deplorabile.In acest sens, pentru organizarea unor evenimente perfecte, Premier Catering vine in ajutorul clientilor cu cele mai bune servicii de catering specifice unor evenimente de 5 stele.
Publicat pe 28 Jul 2014 14:34:17 de cristi00
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Serviciile de catering pentru evenimente sunt unele care trebuie sa fie tratate cu mare atentie, acestea pot face diferenta intre un eveniment ca la carte, cu servicii de calitate, foarte reusit si intre un eveniment esuat, cu mancare rece si servicii deplorabile.

In acest sens, pentru organizarea unor evenimente perfecte, Premier Catering vine in ajutorul clientilor cu cele mai bune servicii de catering specifice unor evenimente de 5 stele.

Acesta firma de catering din Bucuresti, Premier Catering este una care isi desfasoara activitatea de peste 10 ani in domeniul catering-ului pentru evenimente, timp in care experienta acumulata in prepararea alimentelor si transportul acestora si-a spus cuvantul in organizarea unor evenimente foarte bune.

Acestia isi desfasoara activitate in Bucuresti si ofera clientilor de aici o multime de servicii de catering, dar si meniuri specifice din care pot sa aleaga sau sa le personalizeze. In decursul anilor acestia au organizat peste 1000 de evenimente, cu un portofoliu foarte vast de clienti, care spun totul despre acesta firma.

Daca locuiesti in Bucuresti si doresti sa organizezi un eveniment, poti sa alegi unul din sediile aferente sectorului de care apartii, astfel poti sa fi sigur ca alegi cele mai bune servicii de catering din Bucuresti sector 1 ce apartin firmei Premier Catering, iar reusita evenimentului va fi una garantata.

In ceea ce priveste serviciile de catering pe care poti sa le alegi, pe langa cele legate de prepararea alimentelor si de livrarea acestora, poti opta si pentru serviciile de restaurant precum cele de servire a preparatelor, de aranjare a acestora la mese si chiar de curatenie dupa eveniment.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

cristian craciun 
Membru din: 16 May 2014 11:15:47

Despre autor:

Articole publicate: 18
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10