Service profesional pentru orice iDevice marca Apple Service profesional pentru orice iDevice marca Apple
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Cauti un servici Apple unde sa iti repari propriul iDevice ? Iti prezentam noul service apple-reparatii.ro cu sediul in Bucuresti disponibil pentru a repara orice iPad, iPhone sau iPod. Experienta de peste 5 ani in domeniu va garanteaza realizarea unei lucrari de calitate si totodata produse si piese de calitate, chiar mai mult de atat, acestea sunt oferite la preturi extrem de avantajoase. Service-ul nostru te ajuta sa iti rep
Publicat pe 11 Aug 2015 19:33:20 de Calinao
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Cauti un servici Apple unde sa iti repari propriul iDevice ? Iti prezentam noul service apple-reparatii.ro cu sediul in Bucuresti disponibil pentru a repara orice iPad, iPhone sau iPod. Experienta de peste 5 ani in domeniu va garanteaza realizarea unei lucrari de calitate si totodata produse si piese de calitate, chiar mai mult de atat, acestea sunt oferite la preturi extrem de avantajoase.


Service-ul nostru te ajuta sa iti repari telefonul si sa il aduci la forma initiala ca atunci cand l-ai cumparat. Noi avem grija de telefonul tau in orice moment, mai exact facem urmatoarele lucruri:


  • iti curatam telefonul de praf atat la exterior cat si la interior
  • inlocuim bateria
  • schimbam display-ul
  • schimbam piese si componente prezente in interiorul unui iPhone


Puteti beneficia de toate aceste servicii doar in cazul in care apelati la ajutorul nostru, suntem o firma serioasa si totodata garantam o lucrare de calitate intr-un timp extrem de eficient. Mai mult de atat piesele de la servie-ul nostru pentru orice dispozitiv marca Apple beneficiaza de garantie si totodata rezultatul final va fi unul pe masura asteptarilor.


Nu uitati ca pentru a va repara propriul telefon este deasunj sa ne contactati, iar de restul ne ocupam  noi. Va garantam cea mai buna lucrare la un pret extrem de avantajos si nu in ultimul rand va ajutam sa reaveti telefonul dumneavoastra preferat.


In incheiere dorim sa va comunicam ca in cazul in care aveti intrebari suplimentare ne puteti contacta, un membru al echipei noastre o sa va ajute si o sa va ofere toate raspunsurile de care aveti nevoie.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Marilena Mihaela 
Membru din: 19 Nov 2012 12:27:41

Despre autor:

Articole publicate: 73
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10