Senior Software anunta deschiderea unei noi filiale la Cluj Senior Software anunta deschiderea unei noi filiale la Cluj
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Senior Software, unul dintre cei mai dinamici furnizori locali de solutii software integrate pentru managementul afacerilor, a deschis un nou punct de lucru la Cluj, ca parte a strategiei companiei de a fi mai aproape de clientii sai.In vara anului curent, Senior Software a deschis un nou punct de lucru la Cluj, al doilea dupa cel de la Constanta. Compania urmareste pe aceasta cale sa fie mai aproape de clientii sai, inclusiv din punct de ve
Publicat pe 25 Sep 2014 12:23:50 de Senior Software
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Senior Software, unul dintre cei mai dinamici furnizori locali de solutii software integrate pentru managementul afacerilor, a deschis un nou punct de lucru la Cluj, ca parte a strategiei companiei de a fi mai aproape de clientii sai.

In vara anului curent, Senior Software a deschis un nou punct de lucru la Cluj, al doilea dupa cel de la Constanta. Compania urmareste pe aceasta cale sa fie mai aproape de clientii sai, inclusiv din punct de vedere geografic, si sa creasca gradul de disponibilitate catre companiile din zona, prin constituirea in prima faza a unei echipe de 10 oameni, in departamente dedicate clientilor (customer oriented). 

In ultimii ani infrastructura de comunicatii a cunoscut o dezvoltare exploziva. Niciodata nu a fost mai simplu, mai accesibil si mai rapid sa primesti si sa transmiti volume uriase de date, indiferent de localizarea partenerului. Cu toate acestea, in multe situatii comunicarea problemelor cu adevarat importante nu se poate efectua fara prezenta fizica. Drept urmare, pentru a facilita dialogul cu clientii nostri si pentru a putea intelege situatiile particulare cu care se confrunta, am decis sa deschidem o a doua filiala Senior Software, de data aceasta la Cluj. Aici vrem sa formam o echipa dedicata in special gestionarii relatiilor cu clientii, iar motivele pentru care am ales Clujul sunt legate, printre altele, si de potentialul semnificativ de recrutare din zona.”, Daniel Toma, Director General Senior Software.

Extinderea Senior Software vine in contextul unei cresteri semnificative a volumului vanzarilor, pentru 2014 fiind preconizata o cifra de afaceri cu cel putin 50% mai mare fata de 2013, precum si a unui numar tot mai mare de clienti care aleg sa isi gestioneze afacerile cu solutiile informatice oferite de companie. 

In prezent, Senior Software are peste 70 de angajati si este in continua crestere, managerii companiei urmarind ca numarul acestora sa ajunga la 100. Cei interesati sa se alature echipei de la Cluj pot vedea job-urile disponibile si pot aplica aici: http://www.seniorsoftware.ro/cariere/. 
 
Despre Senior Software:
Senior Software a fost infiintata in 2003, iar prima filiala a companiei a fost deschisa in anul 2009 la Constanta. In prezent este unul dintre cei mai inovatori jucatori pe piata sistemelor software de management al afacerilor, cu peste 200 de implementari atat in Romania cat si in tari precum Italia, Marea Britanie, Bulgaria. Compania a incheiat de-a lungul timpului parteneriate stabile cu lideri mondiali precum Tableau Software, Microsoft sau Mantis Informatics. Senior Software dezvolta si implementeaza sisteme informatice de ultima generatie, specializate pe verticale de piata: SeniorERP, SeniorVisualBI, SeniorCRM, SeniorSFA, SeniorSCM, care sustin afaceri de peste 1 miliard de euro. 
 
Printre clientii Senior Software se numara: 
Heinrig Distribution, Herlitz, Roma..nia, British Foam Grup, Walmark Romania, Regency Company, Consolight, Multibond Dural, Dacia Plant, Phoenix Contact, Rocast, Side Grup, Apollo Mod Distribution, Baltic Invest CEE, Koelner Bulgaria, Velfina, Dinamic 92 Distribution, Altius, Immergas Romania, Hofigal Import Export, Biochefarm, Felder Gruppe, Sea-Bell Trading, General Industry, Cora Trade Center, Ocean Fish, DDS Group, Romvelia Prodcom, Vitacom Electronics, Cord Impex, Marcoser, Gero Tools, Duraziv, Therezia Prodcom, M&M Product, Gomar Electric, Sipex Company, Almera International si multi altii.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Software Senior 
Membru din: 20 Dec 2013 13:39:06

Despre autor:
Infiintat in 2003, Senior Software este unul dintre cei mai inovatori jucatori pe piata sistemelor software de management al afacerilor. Companie avand capital integral romanesc, Senior Software dezvolta si implementeaza sisteme informatice de ultima generatie, specializate pe verticale de piata: SeniorERP, SeniorVisualBI si SeniorCRM.

Articole publicate: 44
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10