Seminee Stelcotech Seminee Stelcotech
Rated 0/5 bazat pe 1 voturi
Product description: Noi la 'Seminee de vis' suntem devotati ideii de a oferi, prin seminee, caldura in casele clientilor nostri. Vrem ca aceste case sa aiba un loc unde intreaga familie sa se stranga in jurul focului, vrem ca acest foc sa fie sigur, usor de intretinut si de folosit iar acest foc sa fie cel mai atragator posibil,unic, pentru a da cu atat mai multa valoare casei clientilor nostri.Pentru aceasta, noi, cei de la "Seminee de vis" importam seminee pe lemn
Publicat pe 08 Apr 2013 18:25:46 de tudorpopescu
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Noi la 'Seminee de vis' suntem devotati ideii de a oferi, prin seminee, caldura in casele clientilor nostri. Vrem ca aceste case sa aiba un loc unde intreaga familie sa se stranga in jurul focului, vrem ca acest foc sa fie sigur, usor de intretinut si de folosit iar acest foc sa fie cel mai atragator posibil,unic, pentru a da cu atat mai multa valoare casei clientilor nostri.
Pentru aceasta, noi, cei de la "Seminee de vis" importam seminee pe lemn si cosuri de fum de la liderii europeni Spartherm (Germania), Jotul (Norvegia) si Edilsanto (Italia) ai caror unici importatori exclusivi suntem pentru a avea cea mai mare si mai completa oferta de seminee, focare si sobe din Romania!
Va stam la dispozitie in intreaga tara pentru asistenta si pentru comenzi. Produsele Spartherm, Jotul si Edilsanto - seminee si cosuri de fum, sunt cele mai calitative la nivel mondial la ora actuala si sunt produse la comanda dupa forma si dimensiunea pe care o doriti.
Va puteti inspira din oferta noastra generala de peste 200 de modele de focare si de seminee de sine statatoare.

Cosuri de fum pentru seminee
Decenii de experienta au avut ca rezultat acest sistem de cos de fum universal care satisface toate cerintele de functionalitate ,siguranta in exploatare si durabilitate impuse de normele de specialitate europene.
Cosurile comercializate de firma noastra sunt cosuri de fum ceramice cu urmatoarele caracteristici:
 • sistem in trei straturi cu termoizolatie ventilata;
 • tubulatura de samota de inalta calitate rezistenta extrem de ridicata la coroziune chimica si difuzia vaporilor de apa,etanseitate superioara la gazele arse;
 • placi de vata minerala incombustibila;
 • mantale prefabricate din beton celular usor prevazute cu canale de ventilare sau armare cu rolul de protectie mecanica si de asigurare a stabilitatii sistemului.
Avantajele sistemului Edilsanto:
 • siguranta in exploatare, prin eliminarea riscurilor incendiilor provocate de cosurile de fum defecte si a intoxicatiilor cu monoxid de carbon cauzate de cosurile de fum neetanse;
 • tiraj optim, asigurand functionarea sursei de caldura la randament energetic maxim;
 • durabilitate ridicata, nu sunt necesare reparatii sau interventii ulterioare costisitoare;
 • montaj simplu si rapid, cu costuri reduse, datorita gradului ridicat de prefabricare al componentelor;
 • garantia de 30 de ani.
Minim 30 de ani de siguranta si confort pentru utilizatorii Edilsanto.

Seminee construite
Ultramodern sau rustic, inox sau traditional, putem face un semineu unicat, superb, la comanda Dumneavoastra. Focarul il alegeti din lista noastra generala sau il facem dupa dimensiunile pe care ni le dati iar constructia se face ori inspirandu-ne dintr-o schita o fotografie fie dupa schitele arhitectului sau designerului Dumneavoastra!

Focare caseta
Aveti un semineu vechi? Vreti sa-i pastrati designul dar in acelasi timp sa fie mult mai eficient si sigur de folosit ? Vreti sa dea mai multa caldura cu mai putine lemne, sa aiba sistem de reglare a tirajului, sa aiba un sistem de protectie a geamului impotriva murdaririi, o tava colectoare de cenusa?
Spuneti-ne dimensiunile, alegeti modelul si noi va vom face un focar special pentru a fi introdus in vechiul semineu!
Dimensiunile maxime ale focarelor sunt de 1.300 x 500 x 500 mm si pot avea patru variante de profil: drept, de colt cu doua fete, cu trei fete si prismatic.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Tudor Popescu 
Membru din: 08 Apr 2013 13:27:32

Despre autor:
Cei de la SC Stelcotech SRL sunt devotati ideii de a oferi caldura in casele clientilor. Ei doresc ca aceste case sa aiba un loc unde intreaga familie sa se stranga in jurul focului si ca acest foc sa fie usor de intretinut si de folosit.

Articole publicate: 1
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10