Seminar de afaceri ''Oportunitati actuale in Algeria'' Seminar de afaceri ''Oportunitati actuale in Algeria''
Rated 3/5 bazat pe 1 voturi
Product description: Camera de Comert si Industrie Brasov în parteneriat cu Camera de Comert si Industrie România-Algeria, organizeaza seminarul de afaceri:  ‘’Oportunitati actuale în Algeria’’. Evenimentul va avea loc joi, 27 iunie 2013 la orele 11.00 la sediul   Camerei de Comert si Industrie Brasov, Sala de Conferinte. Extinderea relatiilor economice si comerciale între România si Algeria precum si exploatarea oportunitatilor de af
Publicat pe 19 Jun 2013 08:50:43 de Tycoon
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
6.
0


Camera de Comert si Industrie Brasov în parteneriat cu Camera de Comert si Industrie România-Algeria, organizeaza seminarul de afaceri:  ’Oportunitati actuale în Algeria’’.

Evenimentul va avea loc joi, 27 iunie 2013 la orele 11.00 la sediul   Camerei de Comert si Industrie Brasov, Sala de Conferinte.

Extinderea relatiilor economice si comerciale între România si Algeria precum si exploatarea oportunitatilor de afaceri aparute în actualul context algerian, vor face obiectul seminarului. În urma programului prezidential adoptat în Algeria, au fost alocate sume fara precedent pentru cresterea si îmbunatatirea industriilor. Aceste sume sunt segmentate pe infrastructura, dezvoltarea resurselor umane, constructii, agricultura, sanatate, îmbunatatirea serviciului public, energie, educatie, cercetare stiintifica, tehnologii de comunicare, combaterea somajului, cultura.

Companiile românesti sunt asteptate cu interes în Algeria pentru a contribui la dezvoltarea domeniilor mentionate în programul prezidential, la participarea în implementarea proiectelor de infrastructura care includ construirea de cartiere de locuit cu anexele aferente, constructia de cai ferate cu 17 linii feroviare, noi autostrazi, aeroporturi, etc. Poporul român este foarte apreciat în tara maghrebiana si datorita faptului ca între anii ’70 si ’80 au fost multi profesionisti români care au lucrat în Algeria, printre care profesori si învatatori care au contribuit la formarea câtorva generatii de algerieni.

Cele doua camera de comert îsi exprima convingerea ca acest seminar va deveni o platforma de comunicare corecta catre întreprinzatorii din Brasov a oportunitatilor reale pe care le ofera piata de afaceri si statul algerian în actualul context geo-politic.

Cu aceasta ocazie, cele doua camera de comert vor semna oficial, acordul de colaborare pe o perioada nedeterminata, acord care vizeaza dezvoltarea si cresterea mediului de afaceri româno-algerian.

Seminarul va fi deschis de catre Camera de Comert si Industrie Brasov, dupa care prima parte a seminarului va fi sustinuta de catre Prof. MA Gabriella Pascaru Bisi, director comunicare si partener al Camerei de Comert si Industrie România-Algeria si CEO al agentiei Tycoon Communication, iar a doua parte a seminarului va fi sustinuta de catre Mediator International Nadjet Karabernou, Presedinte al Camerei de Comert si Industrie România-Algeria.

Evenimentul se va încheia cu o degustare degustare de vin, oferita de casa de vinuri Cramele Halewood ocazie cu care ne va spune povesti cu vin Marius Bratu, somelier al prestigioasei case si unul dintre cei 12 somelieri cei mai buni din Europa.

Pentru informatii suplimentare: Prof.MA Gabriella Pascaru Bisi, gabriella@ccir-a.ro/gabriella.pascaru@yahoo.it din partea  Camerei de Comert si Industrie România-Algeria & Tycoon Communication

si

Simona –Cristina Ordace, simona.ordace@ccibv.ro din partea Camerei de Comert si Industrie Brasov.

Acorda o nota acestui articol:
6
,0


Recomandari:


Despre autor:

Gabriella Pascaru Bisi  
Membru din: 27 May 2013 15:29:39

Despre autor:

Articole publicate: 5
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10