Scad preturile pentru rechizitele scolare la Diverta Online Scad preturile pentru rechizitele scolare la Diverta Online
Rated 4.5/5 bazat pe 1 voturi
Product description: Chiar daca inceputul unui nou an scolar pare departe, cei ce isi petrec timpul pe bancile scolii vor fi bucurosi sa auda vestile bune  referitoare la rechizitele scolare, instrumentele lor cele mai de pret.  Incercand sa raspunda la nevoilor copiilor mai mari si mai mici, Diverta Online introduce reduceri de 15% la toate produsele de papetarie si nu numai! De la clasicele instrumente necesare cum ar fi creioanele si caietele, pana la ma
Publicat pe 01 Jul 2014 14:19:54 de Calinao
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
9.
0


Chiar daca inceputul unui nou an scolar pare departe, cei ce isi petrec timpul pe bancile scolii vor fi bucurosi sa auda vestile bune  referitoare la rechizitele scolare, instrumentele lor cele mai de pret.  Incercand sa raspunda la nevoilor copiilor mai mari si mai mici, Diverta Online introduce reduceri de 15% la toate produsele de papetarie si nu numai! De la clasicele instrumente necesare cum ar fi creioanele si caietele, pana la materia prima a “profesionistilor” cum sunt bibliorafturile, preturile au fost concepute astfel incat sa se plieze pe nevoile si buzunarele tuturor.

La Diverta Online se gasesc intradevar rechizite scolare ieftine pentru tinerii inteligenti, insa asta nu inseamna ca nu exista si rechizitie pentru respectabilii profesori, care au la fel de multa nevoie de aceste instrumente. Avand in vedere ca ne aflam intr-un climat economic dificil, care ne ingradaste intr-o oarecare masura libertatea de a alege si permite putinor oameni accesul la calitate,  Diverta Online vine cu o solutie concentrata pe raportul calitate pret si pe nevoile consumatorilor moderni. Pentru cei ce locuiesc in orasele mici – unde nu se gasesc o mare parte din produsele disponibile in magazinul virtual Diverta Online aceasta promotie reprezinta ocazia perfecta de a procura rechizite de calitate la un pret decent si intr-o maniera extrem de facila.

Bineinteles ca toata lumea doreste ceea ce e mai bun pentru urmatoarea generatie, asadar cumparaturile online prezinta un avantaj mai ales pentru parintii ocupati care nu isi permit sa studieze piata din lipsa de timp – cu atat mai mult in aceste timpuri cand exista o varietate imensa de branduri si produse. In timp ce cumparaturile facute intr-un magazin fizic ar insemna un consum serios de energie si timp, folosirea unui site de specialitate  pare alternativa perfecta – un catalog diversificat cu disponibilitate in ceea ce priveste nu numai produsele, ci si posibilitatea comandarii face diferenta in cel mai avantajos mod posibil.

Diverta Online
Adresa: Strada Fainari Nr. 3, Etaj 1, Sector 2, Bucuresti, Cod Postal 021221
Telefon: +40 728 993 861
Email: contact@dol.ro
Web: http://www.dol.ro/

Acorda o nota acestui articol:
9
,0


Recomandari:


Despre autor:

Marilena Mihaela 
Membru din: 19 Nov 2012 12:27:41

Despre autor:

Articole publicate: 73
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10