Sanavita.ro amicul izvoarelor vegetale Sanavita.ro amicul izvoarelor vegetale
Rated 3.5/5 bazat pe 1 voturi
Product description: Piata cosmeticelor naturale, intr-o continua expansiune in acest inceput de mileniu se extinde cu rapiditate si in mediul online. Tot mai multe magazine de prezentare ofera spre comercializare cosmetice naturale, navigatorii paginilor web fiind in dificultatea de a le alege pe cele care au cu adevarat origini vegetale. Cu totii utilizam produse cosmetice, incepand cu eternul si banalul sapun si terminand cu lotiuni, creme sau sampoane p
Publicat pe 19 Jul 2013 09:20:11 de florindobre90
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
7.
0


Piata cosmeticelor naturale, intr-o continua expansiune in acest inceput de mileniu se extinde cu rapiditate si in mediul online. Tot mai multe magazine de prezentare ofera spre comercializare cosmetice naturale, navigatorii paginilor web fiind in dificultatea de a le alege pe cele care au cu adevarat origini vegetale.


Cu totii utilizam produse cosmetice, incepand cu eternul si banalul sapun si terminand cu lotiuni, creme sau sampoane pentru uzanta cotidiana a intregii familii. Imbogatite cu substante chimice, toate aceste produse nu fac decat sa altereze starea de sanatate a pielii, intensificand sensibilizarea cutanata si predispozitia spre alergii. Alegand cosmeticele naturale aceste inconveniente vor ramane de domeniul trecutului.
Dar care este secretul care ne poate ajuta sa recunoastem adevaratele produse dermato-cosmetice naturale ferindu-ne in acelasi timp de cele care nu au nici o treaba cu sfera botanica?


Singurul mod de a ne lamuri de ”naturaletea” preparatelor furnizate de magazinele de specialitate este sa citim cu atentie eticheta. Aici vom gasi enumerati in ordine descrescatoare toti compusii, mai mult sau mai putin bio, insotiti de cantitatile corespunzatoare. In compozitia unui produs cu adevarat natural, prevaleaza ingredientele naturale (uleiuri si grasimi vegetale, extracte de plante si uleiuri esentiale, provenite din culturile bio controlate), in detrimentul celor chimice, de regula absente sau prezente doar intr-un procentaj scazut. Producatorii cosmeticelor naturale renunta la tot ce inseamna coloranti si substante aromatice sintetice, la compusii derivati din petrol, la conservanti, reducand astfel expunerea la alergeni.


Principiul de baza in ”reteta” cosmeticelor naturale este respectul si grija acestora pentru piele si protejarea ei de actiunea factorilor ce ar putea sa-i provoace reale dezechilibre.
Sfera lumii vegetale este izvorul nesecat al unei interminabile liste de materii prime care transformate in maniera adecvata isi gasesc utilizare in domeniul dermato-cosmeticelor. Fiecare ingredient natural care sfarseste in compozitia finala a cosmeticelor naturale acreditate de cercetatorii laboratoarelor biologice, ofera un tratament indreptat spre mentinerea sanatatii pielii. Cosmeticele de origine vegetala de calitate trebuie sa raspunda necesitatilor pielii indiferent de caracteristicile acesteia, de varsta si sex, reusind sa armonizeze simbioza dintre minte, corp si suflet.


Dupa mai bine de 4 ani in care a fost alaturi de clientii sai fideli, Sanavita continua sa le acorde respect pe toate planurile:
• implementand un site cu o interfata complet noua, ofera vizitatorilor un suport care indeplineste toate cerintele actuale in privinta navigarii si uzabilitatii;
• produse naturiste si cosmetice naturale de exceptie, puse la dispozitia clientilor prin intermediul serviciului de distributie si livrarea la domiciliu;
• preturi de achizitie care reflecta calitatea produselor comercializate;
• transport gratuit pentru comenzile peste 150 de roni, intermediate de Posta Romana si cele care depasesc valoarea de 350 roni, mijlocite de firmele de curierat.

Despre Sanavita

Farmacia online Sanavita
Sanavita, amicul izvoarelor vegetale
Sanavita.ro este un
magazin online unde vei gasi produse naturiste online, produse dermato-cosmetice naturale pentru ingrijirea tenului, corpului, parului, pentru femei, barbati sau copii, se regasesc toate intr-o formula noua, patrunzand in lumea virtualului in care farmacia Sanavita se preocupa de alegerea celor mai renumite marci ale producatorilor autohtoni si straini.

Sanavita - proprietatea SC Expressive Design SRL

Telefon: 0722 564 280 / 031 41 86 912

Bucuresti, str. Dobreni, Nr. 1, Sector 6

Mail: ofice@sanavita.ro

Acorda o nota acestui articol:
7
,0


Recomandari:


Despre autor:

Dobre Florin 
Membru din: 13 Nov 2012 13:02:19

Despre autor:

Articole publicate: 23
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10