SamMills Distribution isi gestioneaza afacerea de 97 milioane RON cu solutiile Senior Software SamMills Distribution isi gestioneaza afacerea de 97 milioane RON cu solutiile Senior Software
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: SamMills Distribution, parte a grupului SamMills – liderul pietei de morarit, a ales solutiile integrate ERP, SFA, WMS si Business Intelligence de la Senior Software. Compania urmareste astfel sa isi gestioneze mai eficient activitatea si sa sustina cresterea accelerata a afacerii, ajunsa in prezent la peste 97 mil. RON.SamMills Distribution este o companie dezvoltata pe mai multe directii: distributie la nivel national a produselor de bacanie, f
Publicat pe 18 Aug 2015 14:09:01 de Senior Software
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


SamMills Distribution, parte a grupului SamMills – liderul pietei de morarit, a ales solutiile integrate ERP, SFA, WMS si Business Intelligence de la Senior Software. Compania urmareste astfel sa isi gestioneze mai eficient activitatea si sa sustina cresterea accelerata a afacerii, ajunsa in prezent la peste 97 mil. RON.

SamMills Distribution este o companie dezvoltata pe mai multe directii: distributie la nivel national a produselor de bacanie, food si non food, a produselor din carne, vanzarea si imbutelierea apei pentru sisteme watercooler, vanzare de bauturi calde in sistem vending si oferire de solutii pentru HoReCa. Nu in ultimul rand, SamMills Distribution este singurul producator de tortilla chips din Romania. De-a lungul timpului compania a crescut constant, dovada fiind faptul ca in anul 2014 a inregistrat o cifra de afaceri cu 56% mai mare fata de anul anterior, ajungand la 97 milioane de RON.

„Volumul mare de documente emise, lipsa optiunii de a inregistra anumite date relevante pentru dezvoltarea business-ului intr-un mod sanatos si imposibilitatea generarii unor rapoarte in timp real erau doar cateva dintre problemele cu care ne confruntam in momentul in care am decis sa facem implementarea. Solutiile informatice de la Senior Software ne-au convins ca sunt ceea ce compania noastra are nevoie pentru a organiza activitatea tuturor departamentelor. Faptul ca ne-au oferit acces la o solutie integrata a fost un aspect decisiv in luarea deciziei de colaborare." a declarat domnul Petronel Rus, Director General SamMills Distribution.

In trecut compania utiliza mai multe sisteme neintegrate care nu au reusit sa tina pasul cu nevoile actuale ale acesteia. In consecinta, managerii au decis ca este necesara implementarea unui pachet integrat de solutii software care sa acopere toate componentele afacerii. Astfel, au ales sistemele de la Senior Software, respectiv ERP - pentru managementul resurselor companiei, SFA - pentru automatizarea activitatilor agentilor de vanzari, WMS - pentru managementul depozitelor si Business Intelligence - pentru analiza si raportare avansata. Unul dintre motivele pentru care managerii SamMills Distribution au decis sa colaboreze cu Senior Software a fost feedback-ul pozitiv primit din piata.

In cadrul SamMills Distribution solutia SeniorERP va facilita, printre altele, transferul de date in timp real datorita modului sau de lucru online. De asemenea, procesul de vanzare va fi imbunatatit, prin integrarea acesteia cu aplicatia mobila SeniorSFA - care va oferi un control mai bun asupra activitatii agentilor de vanzari. SeniorWMS va permite o gestionare corecta a marfurilor din depozit, eliminarea erorilor aparute in procesul de pregatire a comenzilor si numai. In final, cu SeniorVisualBI – solutia Business Intelligence dezvoltata pe platforma Tableau Software, lider mondial in analiza datelor, managerii companiei vor coordona mai bine afacerea si vor putea monitoriza in timp real anumite aspecte care sa ii ajute sa ia decizii rapide, sigure si corecte.            
   
Compania SamMills Distribution a fost infiintata in anul 1994 in Satu Mare si  face parte din grupul SamMills – liderul pietei de morarit, care a reusit sa dezvolte o gama larga de produse fara gluten, distribuite in peste 50 de tari din intreaga lume.

Despre Senior Software:

Senior Software este unul dintre cei mai dinamici furnizori locali de solutii software integrate pentru managementul afacerilor. Pe parcursul celor 12 ani de existenta, compania a realizat peste 250 de implementari de succes in companii de distributie, productie, servicii si retail.  In prezent, Senior Software dezvolta si implementeaza sisteme informatice de ultima generatie, specializate pe verticale de piata: SeniorERP, SeniorVisualBI, SeniorCRM, SeniorSFA, SeniorSCM si SeniorCPM.

Mai multe informatii pe: www.seniorsoftware.ro si www.seniorerp.ro

Printre clientii Senior Software se numara:
Roma..nia, Croco, Sano Vita, Ocean Fish, Heinrig Distribution, General Parmafood, Prutul, Herlitz Romania, Duo Distributie, Dacia Plant, Porsche Romania, Formens, Prodal 94, Caussade Semences Romania, Sipex Company, Walmark Romania, Fares Trading, Duraziv, Regency Company, Mirano, Consolight, Multibond Dural, Phoenix Contact, Rocast, Side Grup, Lemet, Baltic Invest CEE, Dinamic 92 Distribution, Immergas Romania, Farmaceutica Remedia, Sentia, DDS Group, Vitacom Electronics, Cord Impex, etc.


Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Software Senior 
Membru din: 20 Dec 2013 13:39:06

Despre autor:
Infiintat in 2003, Senior Software este unul dintre cei mai inovatori jucatori pe piata sistemelor software de management al afacerilor. Companie avand capital integral romanesc, Senior Software dezvolta si implementeaza sisteme informatice de ultima generatie, specializate pe verticale de piata: SeniorERP, SeniorVisualBI si SeniorCRM.

Articole publicate: 44
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10