S-a lansat siteuldestiri.ro S-a lansat siteuldestiri.ro
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Luni, 18 februarie 2013, a avut loc lansarea unui nou site de stiri, denumit siteuldestiri.ro. Proiectul este realizat de o echipa tânara, dinamica, cu o experienta relevanta în domeniul jurnalismului online. Siteuldestiri.ro va ofera informatii de ultima ora din domenii precum social, politic, cultura, economie, tehnologie, monden, sport si  international. De asemenea, siteuldestiri.ro va ofera cele mai importante stiri locale si
Publicat pe 27 Feb 2013 15:46:18 de siteuldestiri.ro
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Luni, 18 februarie 2013, a avut loc lansarea unui nou site de stiri, denumit siteuldestiri.ro. Proiectul este realizat de o echipa tânara, dinamica, cu o experienta relevanta în domeniul jurnalismului online.

Siteuldestiri.ro va ofera informatii de ultima ora din domenii precum social, politic, cultura, economie, tehnologie, monden, sport si  international. De asemenea, siteuldestiri.ro va ofera cele mai importante stiri locale si regionale.

Totodata, pe siteuldestiri.ro veti putea gasi reportaje inedite, interviuri cu personalitati de exceptie din România, texte de opinie si de sinteza, stiri video, fotoreportaje, dar si anchete jurnalistice, realizate într-un mod amplu si profesionist.

Potrivit coordonatorilor acestui proiect, misiunea echipei este urmatoarea: ne propunem sa aducem în fata cititorilor o altfel de presa. Ne propunem sa creem un nou curent de opinie. Ne simtim datori ca tineri jurnalisti sa încercam sa ne convingem cititorii ca în România zilelor noastre se mai poate face presa, fie ea si online, de buna calitate. Ne simtim datori sa aratam ca într-o Românie rapusa de jocuri electorale, de coruptie, de mitocanie si de nerusinarea unora se mai poate face o presa obiectiva, necontrolata de organele statului sau de asa-zisii moguli de presa.

Adresa la care puteti accesa site-ul este www.siteuldestiri.ro

Detalii:

Project coordinators: Andrei Candrea, Cezar Candrea

E-mail: contact@siteuldestiri.ro

Tel: 0746494478

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

net iacmedia 
Membru din: 20 Feb 2013 16:54:11

Despre autor:

Articole publicate: 1
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10