Rocast inregistreaza vanzari B2C cu 10% mai mari la doar 3 luni de la implementarea SeniorE-commerce Rocast inregistreaza vanzari B2C cu 10% mai mari la doar 3 luni de la implementarea SeniorE-commerce
Rated 0/5 bazat pe 0 voturi
Product description: Pentru a-si extinde canalele de vanzare, managerii Rocast au lansat platforma de comert electronic de la Senior Software si astfel, in doar 3 luni de la implementarea magazinului online, compania a inregistrat vanzari B2C cu 10% mai mari. Cu o cifra de afaceri de peste 35 milioane RON, Rocast are in portofoliu peste 70 000 de articole destinate unui spectru larg de activitati precum bricolaj, constructii si industrie, pe care le comercializeaza a
Publicat pe 20 Aug 2015 13:33:31 de Senior Software
Categoria: Stiri Subcategoria: Comunicate de Presa
Acorda o nota acestui articol:
0.
0


Pentru a-si extinde canalele de vanzare, managerii Rocast au lansat platforma de comert electronic de la Senior Software si astfel, in doar 3 luni de la implementarea magazinului online, compania a inregistrat vanzari B2C cu 10% mai mari.

Cu o cifra de afaceri de peste 35 milioane RON, Rocast are in portofoliu peste 70 000 de articole destinate unui spectru larg de activitati precum bricolaj, constructii si industrie, pe care le comercializeaza atat en-gros cat si en-detail.

Pentru a deservi mai bine clientii din intreaga tara, managerii companiei au decis sa implementeze SeniorE-commerce, platforma de comert electronic oferita de Senior Software. In doar 3 luni de utilizare a magazinului online, compania a inregistrat o crestere de 10% a vanzarilor catre persoanele fizice. Evolutia pozitiva s-a datorat atat activitatilor intense de promovare desfasurate, cat si beneficiilor pe care le pun la dispozitia clientilor online: discount-uri preferentiale, livrare in 24h, asistenta telefonica samd.

Portalul online de la Senior Software este ca un ghid pentru clientii nostri si este absolut necesar, fara un astfel de instrument nu poti sa evoluezi in ziua de azi. Chiar daca oferi modalitati clasice de vanzare, direct de la sediu sau prin agentii de pe teren, trebuie sa te indrepti si catre comertul electronic. In plus, daca doresti sa-ti maresti cifra de afaceri cam cu aceleasi resurse, magazinul online este cel mai accesibil instrument.” A declarat domnul Horatiu Vonica, Directorul General al companiei Rocast.


Pentru a imbunatati comunicarea cu clientii, magazinul online a fost integrat cu sistemul SeniorERP pentru managementul resurselor companiei, utilizat de Rocast de peste 5 ani. Comenzile plasate in portal ajung automat in sistemul ERP pentru a fi procesate, iar informatiile cu privire la preturi, disponibilitatea produselor sau alte caracteristici ale acestora sunt actualizate imediat:
Principalul avantaj al integrarii este ca orice modificare realizata in ERP se transmite in timp real catre portal, astfel ca nu mai pierdem timp cu actualizarea informatiilor de doua ori.” A adaugat domnul Horatiu Vonica.


Despre SeniorE-commerce si SeniorERP:
Solutia SeniorE-commerce - platforma de comert electronic oferita de Senior Software, este perfect integrata cu SeniorERP - cea mai noua platforma tehnologica ERP pentru managementul companiilor cu activitati de productie, distributie, retail si service, oferind companiilor beneficii precum:
• Reducerea costurilor de operare a magazinului online si implicit a procesarii comenzilor suplimentare;
• Cresterea veniturilor companiei prin abordarea segmentului de consumatori online;
• Imbunatatirea relatiei cu clientii prin asigurarea transparentei informatiilor (preturi, istoric comenzi, detalii produse);
• Scurtarea timpului de livrare deoarece comenzile plasate online ajung direct in ERP si sunt procesate mai repede.
• Fidelizarea clientilor prin discount-uri preferentiale, promotii usor de gestionat, liste de preturi personalizate si multe alte instrumente specifice comertului online si disponibile in platforma SeniorE-commerce.

Pentru mai multe detalii, accesati www.SeniorERP.ro si www.seniorsoftware.ro.


Despre Senior Software:
Infiintat in 2003, Senior Software este unul dintre cei mai inovatori jucatori pe piata sistemelor software de management al afacerilor. Companie avand capital integral romanesc, Senior Software dezvolta si implementeaza sisteme informatice de ultima generatie, specializate pe verticale de piata: SeniorERP, SeniorVisualBI, SeniorCRM, SeniorSFA, SeniorSCM si SeniorCPM.


Printre clientii Senior Software se numara:
Croco, Heinrig Distribution, Roma..nia, Herlitz Romania, Porsche Romania, Formens, Prutul, Prodal 94, Caussade Semences Romania, Sipex Company, Walmark Romania, Fares Trading, Duraziv, Dacia Plant, Sano Vita, Regency Company, Mirano, Consolight, Multibond Dural, Phoenix Contact, Rocast, Side Grup, General Parmafood, Baltic Invest CEE, Dinamic 92 Distribution, Immergas Romania, Farmaceutica Remedia, Sentia, Ocean Fish, DDS Group, Vitacom Electronics, Cord Impex, Duo Distributie etc.

Acorda o nota acestui articol:
0
,0


Recomandari:


Despre autor:

Software Senior 
Membru din: 20 Dec 2013 13:39:06

Despre autor:
Infiintat in 2003, Senior Software este unul dintre cei mai inovatori jucatori pe piata sistemelor software de management al afacerilor. Companie avand capital integral romanesc, Senior Software dezvolta si implementeaza sisteme informatice de ultima generatie, specializate pe verticale de piata: SeniorERP, SeniorVisualBI si SeniorCRM.

Articole publicate: 44
Scoring autor: ?

imagejomoraru
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 22.04.2020

imageCautContabil
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 12.03.2020

imageartisticfoto
Scoring autor: ? / 10
Membru din: 18.02.2020

imageStefanSkw
Scoring autor: 9.372 / 10

imageandreea
Scoring autor: 9.029 / 10

imagebrainiac
Scoring autor: 8.573 / 10